Pondelok 06. 05. 2024 15:11:50 | Meniny má Hermína

5 knižných tipov na letnú dovolenku

Letná dovolenka je ideálna na to, aby ste sa viac zaujímali o knihy. Nepracujete, iba oddychujete a vychutnávate si pokoj na pláži. K tejto idylke je potrebná už len dobrá kniha, ktorá by vám spríjemnila pobyt v destinácii. Vybrali sme pre vás zaujímavé tipy, ktoré by ste si nemali nechať ujsť. ILUSTRAČNÉ FOTO: Rahul Shah na Pexels.com

Radka Kostánová|13. júl 2022|13:14:26


Súvisiaci článok
Päť tipov ako byť v meste ekologickejší
Čítajte viac >

Všetko sa raz pominie od Julie Samuel

Zmena je prirodzenou súčasťou života a nie je možné ju (dlho) popierať. V tejto knihe sa môžete dozvedieť, ako na ľudí vplývajú ťažké obdobia v rodine, láske, práci zdraví a aj identite. Keď si ju zoberiete na dovolenku, určite sa po nej vrátite ako iný človek.

Pláž v Chorvátsku od Julie Caplin

Druhá kniha je trochu viac oddychovejšia. 5. diel série Romantických útekov vás teraz zavedie na pláže do Chorvátska. Počas čítania budete mať možnosť zistiť krutú pravdu o milostnom živote. Pochopíte, že váš životný partner, ktorého ste si vysnívali, môže byť ďaleko vzdialený od toho, kto ku vám skutočne patrí.

pexels-andrea-piacquadio-3811316.jpg ILUSTRAČNÉ FOTO: Andrea Piacquadio na Pexels.com

Záhadné vraždy v internáte od Lucindy Riley

Ako tretiu knihu tu máme Záhadné vraždy v internáte, vďaka ktorej budete mať možnosť zažiť dobrodružstvo. Tento napínavý príbeh je o internátnej škole, šikanovaní, smrti, zmiznutí žiaka, ale aj o rodinných vzťahoch a tajomstvách, ktoré teraz vyplávajú na povrch. Tak čo, pustíte sa na dovolenke do nej?

Podivuhodná kniha, ktorá vyčistila more od Beatrix Zaťkovej

Ďalšie oddychové čítanie, v ktorom sa môžete nájsť. Odhalíte v ňom štyri príbehy štyroch ľudí, ktoré sa odohrávajú počas jedného roka. Spoznáte život presne taký, aký je - dobrý, no aj zlý. Kniha vás naučí, že všetko raz pominie a nič nie je natrvalo. Nemusíte sa báť.

Čo je dôležitejšie ako peniaze od Roberta T. Kiyosaki

A posledným tipom je náučná literatúra. Hoci máte mať na dovolenke voľno, „vzdelávať“ sa takýmto spôsobom je v dnešnej dobe nutnosť. Vďaka tejto knihe odhalíte biznisové príklady, ktoré používajú dnešní podnikatelia, zistíte, prečo je dôležitý etický kódex a ako vybudovať víťazný tím, ktorý všetko vyhrá a získa.


Súvisiaci článok
Kniha Vášeň zvaná film mapuje filmársku činnosť Jozefa Miča
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť