Streda 27. 03. 2024 03:35:00 | Meniny má Alena

Zlodej bicykla sa zo svojho lupu dlho netešil. Skončil v putách žilinskej polície

Tesne pred polnocou operačné stredisko Mestskej polície Žilina prijalo telefónny oznam ohľadom rušenia nočného kľudu skupinou osôb na sídlisku Vlčince, na Tulskej ulici. Foto: ilustračné / Kindel Media na Pexels.com

Juliana Krčulová|8. júl 2022|13:25:44


Súvisiaci článok
Žilinskí policajti riešili pravdepodobnú environmentálnu trestnú činnosť
Čítajte viac >

„Pred príchodom hliadky sa osoby rozišli, ale skúsení policajti zamerali pozornosť na osobu s horským bicyklom, ktorá sa na mieste pohybovala. Pri oslovení a preverovaní muž znervóznel a tvrdil hliadke, že bicykel našiel. Po vyzvaní na preukázanie totožnosti sa zrazu muž rozbehol, nehľadiac na svetové strany, do tmy sídliska. Hmaty, chvaty a putá boli len logickým vyústením celej situácie po jeho dostihnutí, pretože vzniklo dôvodné podozrenie zo spáchania trestného činu krádeže,“ informovali príslušníci žilinskej mestskej polície vo svojom príspevku na sociálnej sieti.

Dodali, že na miesto bola privolaná hliadka Policajného zboru, ktorá si tridsaťpäťročného muža aj s bicyklom prevzala k vyšetrovaniu. Následne bolo podľa ich slov zistené, že bicykel bol ukradnutý z vchodu spomínanej ulice.

Podozrivú činnosť alebo protiprávne konanie na sídlisku Vlčince alebo Solinky môžu obyvatelia hlásiť na telefónnom čísle policajnej stanice Vlčince +421 905 608 008.


Súvisiaci článok
Deväťdesiatročnú pani z Čadce okradli cez podvodný telefonát. Prišla o dvanásťtisíc eur
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť