Utorok 21. 05. 2024 01:00:03 | Meniny má Zina

O post primátora Liptovského Mikuláša sa chce uchádzať hokejový vicemajster sveta

O post primátora mesta Liptovský Mikuláš sa chce v októbrových komunálnych voľbách uchádzať bývalý brankár slovenskej hokejovej reprezentácie Ján Laco. Informoval o tom vo štvrtok s tým, že začína zbierať podpisy pre kandidatúru. Podľa svojich slov má v pláne zjednotiť mesto, aby spolupracovalo ako jeden tím. FOTO: Facebook Ján Laco

TASR|7. júl 2022|20:03:58


Súvisiaci článok
Pellegrini: Slyško sa vypracoval vlastnými schopnosťami a úsilím
Čítajte viac >

"Celý život sa snažím byť tímovým hráčom. Vyhýbať sa konfliktom a svoje ciele nedosahovať na úkor iných, ale tvrdou prácou. V hokeji ma tento prístup priviedol až na olympijské hry a k striebornej medaile z majstrovstiev sveta. Po ukončení kariéry som vďaka nemu v Liptovskom Mikuláši postavil a manažujem hokejovú halu, v ktorej vyrastajú talenty z celého Liptova," uviedol Laco.

Vyjadreniami o nutnosti zjednotiť mesto Laco poukazuje na dlhotrvajúce spory medzi primátorom Liptovského Mikuláša Jánom Blcháčom a viacerými poslancami mestského zastupiteľstva. Tie vyústili do toho, že mesto funguje v rozpočtovom provizóriu.

"Ako rodák z Liptovského Mikuláša, ktorý tu so svojou rodinou žije, podniká a pracuje s mládežou, naplno vnímam dôsledky neustálych konfliktov na život v meste. Chcem to zmeniť," priblížil bývalý hokejový brankár.

SVOJU KANDIDATÚRU OHLÁSIL LACO V TOMTO VIDEU


Súvisiaci článok
Kandidatúru na post primátora Ružomberka ohlásil Ján Bednárik
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť