Piatok 17. 05. 2024 09:44:26 | Meniny má Gizela, Aneta

Polícia začala systematické kontroly, chce zamedziť nelegálnym aktivitám s drevom

Žilinskí enviropolicajti začali kontrolovať prepravu dreva, úplnosť a správnosť potrebných dokladov a pôvod dreva. Polícia na sociálnej sieti informuje, že ide o začiatok systematických kontrol v oblasti, kde dlhú dobu dochádzalo k rozsiahlej trestnej činnosti nelegálnymi výrubmi a krádežami dreva. FOTO: Polícia SR

TASR|6. júl 2022|09:05:10


Súvisiaci článok
Pri bitke na diskotéke v Trnovom utrpel mladík vážne zranenia
Čítajte viac >

"Cieľom kontrol je v čo najväčšej miere zamedziť nelegálnym aktivitám s drevom a postihovať páchateľov, ktorí na tejto trestnej činnosti profitujú. Policajný zbor (PZ) žiada občanov, aby boli všímaví k podozrivým aktivitám v tejto oblasti a v prípade, že sú svedkom takejto činnosti, alebo o nej majú nejaké informácie, oznamovali ich polícii na číslo 158 alebo na e-mailovú adresu enviropolicia@minv.sk," uviedla polícia.

Kontroly vykonávajú enviropolicajti oddelenia Žilina odboru odhaľovania nebezpečných materiálov a environmentálnej kriminality Národnej centrály osobitných druhov kriminality Prezídia PZ v súčinnosti so Slovenskou lesnícko-drevárskou inšpekciou a policajtmi z Krajského riaditeľstva PZ v Žiline.

šírka2.jpg


Súvisiaci článok
Neznámy páchateľ vykonal v rieke Kysuca veľkonočný masaker
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť