Streda 18. 09. 2024 11:01:31 | Meniny má Eugénia

Cykloturistika na Liptove napreduje, pribudli ďalšie nabíjačky na elektrobicykle

Viac, ako 850 kilometrov cykloturistických značených trás, moderné nabíjacie stojany, či požičovne. Liptov je región s najmodernejšou a najrozsiahlejšou e-bike infraštruktúrou na Slovensku. A posúva sa stále dopredu. FOTO: Cykloregión Liptov

D U|25. jún 2022|16:09:40

„Doplnili sme počet našich nabíjacích staníc na elektrobicykle o ďalších 6ks, čím sme spolu s už existujúcimi nabíjacími bodmi opäť rozšírili najširšiu regionálnu sieť nabíjacích staníc pre e-biky na Slovensku. Vo všetkých nabíjacích staniciach si vaše elektrobicykle nabijete pohodlne a bezplatne,“ uvádza Cykloregión Liptov na svojom Facebooku. V tomto roku plánuje doplniť ešte ďalšie dve nabíjačky.

„Našu infraštruktúru neustále zveľaďujeme a robíme všetko pre to, aby bol váš komfort počas aktívneho oddychu čo najvyšší. Ak nemáte vlastný e-bike, môžete si ho výhodne s Liptov Region Card prenajať v našich partnerských požičovniach. Užite si nádherné výhľady na Liptovskú kotlinu zo sedla bicykla. Tešíme sa na vašu návštevu,“ uvádza na webe Visit Liptov.

Viac informácií nájdete na webstránke TU.

IMG_1676.jpg

IMG_1677.jpg

IMG_1678.jpg

IMG_1679.jpg


Súvisiaci článok
Novú cyklotrasu z Kotešovej do Žiliny začali dnes asfaltovať
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť