Štvrtok 25. 04. 2024 16:57:27 | Meniny má Marek

Dolnokubínski bedmintonisti si z Majstrovstiev Slovenska odniesli dve medaily (FOTOGALÉRIA)

Trenčianske M–Šport centrum bolo v uplynulých dňoch dejiskom celonárodného finálového turnaja žiačok a žiakov základných a stredných škôl v bedmintone. Na turnaj sa mohli prebojovať iba víťazi jednotlivých krajských kôl školských športových súťaží. Foto: Mesto Dolný Kubín

Juliana Krčulová|20. jún 2022|18:48:43


Súvisiaci článok
Trstenskí kolkári si na majstrovstvách vybojovali osem medailí (FOTOGALÉRIA)
Čítajte viac >

„Nás teší, že to boli žiaci a žiačky z dolnokubínskej Základnej školy Janka Matúšku a z Gymnázia Pavla Országha Hviezdoslava. Najviac sa darilo družstvu dievčat zo ZŠ Janka Matúšku v zložení Eva Sárená a Tereza Škutová. Po suverénnom víťazstve v základnej skupine postúpili až do finále, kde nestačili na reprezentantky Slovenska štartujúce za trnavskú ZŠ Jána Bottu. Strieborné medaily sú však v tejto konkurencia fantastickým úspechom,“ zhodnotila účinkovanie svojich zverencov trénerka Anna Vešelényiová.

i_6757572.png

i_6757574.png

Veľmi dobre si podľa nej počínali aj chlapci Michal Uhričík a Mário Brodziansky, ktorí prehrali iba s neskoršími víťazmi zo Základnej školy Andreja Sládkoviča Sliač a v konečnom poradí obsadili pekné tretie miesto. V kategórii stredných škôl skončilo družstvo chlapcov z Gymnázia P.O. Hviezdoslava v zložení Michal Kurhajec a Tomáš Domiňák na štvrtom mieste a ich spolužiačky Júlia Ďurmeková a Diana Lacková obsadili piatu priečku.

i_6757576.png

i_6757578.png


Súvisiaci článok
Roky nefunkčná dolnokubínska fontána sa zmenila na suchú rieku (FOTOGALÉRIA)
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť