Štvrtok 25. 04. 2024 15:16:03 | Meniny má Marek

Turistická mapa Liptovského Mikuláša patrí medzi najkrajšie na Slovensku

„Máme (takmer) najkrajšiu turistickú mapu na Slovensku,“ napísalo na Facebook mesto Liptovský Mikuláš. V súťaži Najkrajšie knihy a propagačné materiály za rok 2021 získala ich publikácia druhé miesto. FOTO: Mesto Liptovský Mikuláš

D U|13. máj 2022|18:41:37


Súvisiaci článok
Jeden z najkrajších kalendárov Slovenska je zo Žilinského kraja
Čítajte viac >

Pútavý prehľad atrakcií v jednotlivých turistických lokalitách mesta, spolu s ich krátkym opisom, aj zaujímavé fotografie. To všetko ponúka Turistická mapa. „Prostredníctvom QR kódov sú návštevníci smerovaní z mapy na rozšírenú informáciu na web stránke mesta. Mapa vo formáte A3 je trhacia a lepená do bloku. Záujemcom je k dispozícii v slovenskej, v anglickej a v poľskej verzii,“ uvádza mesto.

Publikácia má zviditeľniť región, prilákať turistov. "Ďakujem informačnému centru, že aj takouto formou zviditeľňuje naše mesto," hovorí Ján Blcháč, primátor Liptovského Mikuláša.

IMG_9741.jpg

Hlavným organizátorom súťaže bol Klub fotopublicistov Slovenského syndikátu novinárov. Cieľom zápolenia je prispieť k zvyšovaniu estetickej úrovne obrazových a obrazovo-textových kníh a iných propagačných materiálov o Slovensku.

IMG_9742.jpg

IMG_9740.jpg


Súvisiaci článok
Najkrajšie obce sú v Turci. Dedinou roka 2021 sa stal Kláštor pod Znievom
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť