Streda 24. 04. 2024 23:45:03 | Meniny má Juraj

Slávnostný koncert Kysuckého komorného orchestra bude spojený s odovzdávaním ocenení Osobnosť Kysúc 2021

Mesto Čadca, Dom kultúry v Čadci a Kysucká kultúrna nadácia srdečne pozývajú priaznivcov krásnej hudby na slávnostný koncert spojený s odovzdávaním ocenenia a čestného titulu Osobnosť Kysúc za rok 2021. Foto: Mesto Čadca

Juliana Krčulová|13. máj 2022|09:55:52


Súvisiaci článok
Talent Žilinského kraja: Florbalistka Laura Chúpeková (FOTO + VIDEO)
Čítajte viac >

Koncert, ktorý sa mal pôvodne uskutočniť ako novoročný, sa bude konať v sobotu 14. mája 2022 o 18:00 hodine v Dome kultúry v Čadci. „V rámci koncertu budú účinkovať Kysucký komorný orchester a sólistky Michaela Kubištelová, soprán, a Eva Nováková, soprán. Dirigentská taktovka bude v rukách Karola Kevického a jeho talianskeho kolegu – dirigenta Enrica Volpeho. Vstupné na koncert je sedem eur. Vstupenky si môžete zakúpiť v pokladnici Domu kultúry v Čadci,“ informujú čadčianski radniční na internetovej stránke mesta.

plagat A3.jpg

„Priaznivcov krásnej hudby pozývame na jedinečný koncert v rámci 4. ročníka hudobného festival PRO MUSICA NOSTRA, ktorý sa uskutoční v piatok 17. júna 2022 o 19:00 hod. v kostole sv. Bartolomeja. Predstavia sa vynikajúci slovenskí umelci – klavirista Marián Lapšanský, sólistky Eva Garajová (mezzosoprán), Mária Tajtáková (soprán) a Gustáv Beláček (basbaryton). Vstup je voľný. Garantom koncertu je Mesto Čadca, Hudobné centrum Bratislava a OZ Naša kultúra,“ doplnili radniční.


Súvisiaci článok
Dolnokubínčania sa o pár týždňov dočkajú nového atletického štadiónu (FOTOGALÉRIA)
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť