Piatok 29. 03. 2024 10:24:31 | Meniny má Miroslav

Talent Žilinského kraja: Speváčka a tanečníčka Vanessa Ostrochovská (FOTO + VIDEO)

Trinásťročná rodáčka z Bytče už od malička navštevuje Základnú umeleckú školu Yamaha, venuje sa spevu, tancu, gymnastike a vo svojom voľnom čase stíha aj lyžovať. Talentovanú Vanessu ste mohli vidieť v obľúbenej relácii na Televízii Markíza, Tvoja MINI tvár znie povedome, do ktorej ju prihlásila riaditeľka Základnej školy na ulici Eliáša Lániho v Bytči, Mária Torousová. Aj napriek tomu, že Vanessa je ešte len v ôsmom ročníku, svoju budúcnosť vidí jasne. Viac nám prezradila v našom rozhovore. Foto a video: Juliana Krčulová / súkromný archív Vanessy Ostrochovskej

Juliana Krčulová|16. apríl 2022|14:04:02

„Ahojte, volám sa Vanessa Ostrochovská, mám trinásť rokov, na základnú umeleckú školu chodím do Bytče. Venujem sa tancu, spevu a gymnastike, a taktiež chodím na tanečnú školu Lentilky do Žiliny,“ predstavila svoje záujmy talentovaná rodáčka z Bytče a doplnila, že aktuálne navštevuje ôsmy ročník na základnej škole a základnú umeleckú školu, odbor spev, navštevuje od piatich rokov.

DSC_0030.jpg

Vo svojom voľnom čase si rada zalyžuje a už štvrtým rokom pôsobí v žilinských Lentilkách. Vanessa sa objavila aj v niekoľkých muzikáloch a dokonca aj v obľúbenej relácii Televízie Markíza, Tvoja MINI tvár znie povedome, do ktorej ju prihlásila riaditeľka Základnej školy na ulici Eliáša Lániho v Bytči, Mária Torousová. „Ako prvé som účinkovala v muzikáli Bambuľka, ktorú režíroval Janko Ďurovčík a v ďalšom muzikáli, ktorý sa volá School of rock, ten režíruje taktiež Janko Ďurovčík. Minulý rok v októbri som účinkovala v relácii Tvoja MINI tvár znie povedome na Markíze,“ priblížila talentovaná Vanessa.

Vanessine úspechy z muzikálu Bambuľka si môžete pozrieť aj prostredníctvom tohto odkazu. Dokrútka z relácie Televízie Markíza Tvoja MINI tvár znie povedome je dostupná na tomto odkaze. Vanessa na svojom Youtube kanáli uverejňuje aj prespievané pesničky od rôznych zahraničných interpretov. Skladbu Always Remember Us This Way, z romantického muzikálového filmu A Star Is Born, v ktorého hlavných úlohách hviezdili Bradley Cooper a Stefani Germanotta alias Lady Gaga, v podaní mladej Vanessy Ostrochovskej si môžete vypočuť prostredníctvom tohto odkazu.

15.jpg

3.jpg

13.jpg

Ako sama Vanessa prezradila, zo skúšok z muzikálu má aj smiešne historky, ale muzikál pre ňu znamená aj veľkú drinu. „Prvú skúšku som sa nenaučila text a začala som plakať. Muzikál je pre mňa veľká zábava, ale taktiež je to veľká drina, lebo režisér Janko Ďurovčík je veľmi, veľmi, veľmi prísny,“ uviedla s úsmevom trinásťročná všestranne nadaná Vanessa.

14.jpg

2.jpg

O svojom najväčšom úspechu v žilinských Lentilkách, o poslednej účasti na tanečnej súťaži aj napriek zlomenej ruke a o svojej budúcnosti nám Vanessa Ostrochovská prezradila viac v našom rozhovore.

Vanesse z redakcie SP 21 želáme mnoho úspechov!

9.jpg

10.jpg


Súvisiaci článok
Talenty Žilinského kraja: Výtvarníčky sestry Šálekové
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť