Nedeľa 05. 05. 2024 19:49:50 | Meniny má Lesia, Lesana

V sobotu dvaja zlodeji vykradli zámok Kunerad. Nepoznáte ich?

V sobotu ráno do kuneradského zámku násilne vnikli dvaja zlodeji. Zničili oplotenie a ukradli všetko, čo našli. Nasnímala ich pri tom kamera. Pokiaľ ste ich spoznali na fotografiách, nahláste to na polícii. Páchatelia majú totiž vraj na rováši aj ďalšie vykradnuté nehnuteľnosti. FOTO: Facebook Zámok Kunerad

Michal Filek|27. marec 2022|15:11:29

„Vrátiť život Zámku Kunerad nie je vôbec ľahké a to nejde ani zďaleka len o financie. Málokedy však o našich starostiach píšeme, pretože máme za to, že problémy treba riešiť a nie sa na ne sťažovať. Aj preto sme chvíľu váhali, kým sme sa rozhodli informácie a fotografie, ktoré zachytili bezpečnostné kamery na zámku, vôbec zverejniť. Tu však nejde len o nás, keďže sme sa dozvedeli, že nie sme jediní, komu mladí ľudia na fotografiách spôsobili problémy. No a tiež sme za to, aby sa trestné činy vyšetrili a neostávali bez povšimnutia,“ píšu na Facebook zámku Kunerad.

Čo sa vlastne stalo?

"V sobotu 5.3. medzi 8:00 a 9:00 ráno nám do priestoru zámku násilne vnikli dvaja mladí ľudia na fotografii. Zničili oplotenie, vkradli sa do zámku a vzali skladací rebrík, elektrické káble, reflektor, chemické WC, vysávač a pár ďalších vecí. V podstate všetko, čo našli, keďže v priestore zámku sa cenné veci, prístroje ani materiál nenachádzajú. Stavebná firma si ich dováža denne podľa potreby,“ informuje zámok.

277254281_524532342533077_6298124329052939034_n.png

Pokiaľ ste niečo zachytili, alebo mladých ľudí na fotografiách poznáte, ozvite sa buď v zámku Kunarad, alebo priamo Obvodnému oddeleniu PZ v Rajci, ktorému poskytli celý záznam z bezpečnostných kamier. Za súčinnosť pri pátraní ďakujú aj Obecnému úradu obce Kunerad.


Súvisiaci článok
Starostku Kuneradu Moniku Kaveckú opäť obvinili. Na krku má údajné machinácie pri verejnom obstarávaní
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť