Pondelok 28. 10. 2024 21:31:23 | Meniny má Dobromila

Horoskop na tento týždeň: Aké znamenie má pred sebou zlomové obdobie?

Čo vám prinesie tento týždeň? Nechajte sa prekvapiť týždenným horoskopom. V tomto článku odhalíte, aké budú vaše nasledujúce dni podľa znamenia.

Radka Kostánová|28. október 2024|19:01:17

Ilustračné foto. Zdroj: Freepik.com

Súvisiaci článok
Horoskop na október: Koho čaká rozprávková jeseň a koho problémy?
Čítajte viac >

Baran

Baran môže očakávať celkom príjemný týždeň, ale nemal by sa fyzicky namáhať. Ak by vykonával príliš veľkú záťaž, mohol by prísť k úrazu. Namiesto toho by sa mal venovať relaxačným činnostiam, ktoré dlho odkladal. Čítanie kníh, joga, plávanie alebo varenie, či pečenie.

Býk

Býk bude mať veľa povinností už od začiatku týždňa. Mal by sa do nich pustiť čo najskôr, aby nemal aj pracovný víkend. V prípade, že sa to na neho bude rútiť, mal by o pomoc požiadať priateľov. Keď mu pomôžu, presvedčí sa, že v nich má skutočnú oporu, čo mu pomôže v budúcnosti.

Blíženci

Človek v znamení Blížencov by sa mal počas nasledujúcich dní viac sústrediť na seba. Nie je dobré, že sa zanedbáva, pretože to vplýva na jeho psychiku a potom je nervózny. Každý deň by si mal vyčleniť aspoň hodinu na to, aby robil niečo, čo ho teší. Vďaka tomu bude šťastný.

Rak

Rak zažije tento týždeň zlomové okamihy. Môže ísť o prelom v rodine, vo vzťahoch alebo u priateľov. Nemal by sa nad tým však veľa zamýšľať, pretože nadmerné premýšľanie by situáciu len zhoršilo. Skôr by sa mal rozhodnúť, čo je pre neho v živote najdôležitejšie a venovať sa tomu.

Lev

Levovi sa tento týždeň stane niečo neriešiteľné, preto môže pociťovať mierny stres. Ak budú jeho problémy veľké, bude lepšie, keď nechá chvíľu všetko tak a psychicky si oddýchne. Rozvaha a pokoj mu prinesú lepšie výsledky.

Panna

Pre človeka v znamení Panny problémy tento týždeň prestanú existovať. Musí však byť blízko pri rodine a priateľoch, ktorí ho budú držať v dobrej nálade. Keď si užije optimistický týždeň, podarí sa mu v najbližšej dobe splniť všetky ciele.

young-beautiful-girl-drinks-coffee-glass-street-laughs-smiles_1296-857.jpg Ilustračné foto. Zdroj: Freepik.com

Váhy

Človek v znamení Váhy môže zažiť úspešný týždeň v oblasti financií. Ak sa chystá na jednu dôležitú platbu, mal by sa však ešte predtým poradiť s odborníkom. Ten mu najlepšie povie, čo je pre neho výhodné a čo nie je. Vďaka tomu sa mu obchod podarí.

Škorpión

Škorpión bude mať počas nasledujúcich dní hviezdy naklonené na svojej strane. Môže sa pustiť do adrenalínových vecí, ktoré už dlhšie chcel vyskúšať, ale nemal na to odvahu. Teraz sa mu nič zlé nestane a všetko dopadne nad očakávania.

Strelec

Strelca môže niekto sklamať, preto by si mal dávať pozor na to, akým ľuďom dôveruje. Ako sa hovorí, pod lampou býva najväčšia tma, nemal by slepo veriť rodinným príslušníkom. Na vylepšenie nálady môže zvoliť cez víkend turistiku do okolia.

Kozorožec

Človek v znamení Kozorožca by si mal dávať pozor na to, ako sa oblieka. Vonku už býva chladnejšie, tak ho môže prekvapiť chrípka. Nemal by zanedbávať ani vitamíny a pohyb, ktoré sú pre silnú imunitu potrebné. Keď sa bude o seba lepšie starať, týždeň prežije bez ujmy na zdraví.

Vodnár

Vodnára čaká veľa povinností, no najprv by si mal utriediť svoje myšlienky. Vďaka tomu sa bude vedieť lepšie sústrediť a zažije veľa zážitkov. Neoddýchne si ani počas víkendu, lebo si ho počká upratovanie domácnosti a stretnutie s priateľmi.

Ryby

Ryby by sa nemali sťažovať. Tento človek má pred sebou tiež zlomové obdobie, ale v dobrom zmysle. Stane sa mu niečo, čo ho v živote veľmi poteší. Vďaka tomu načerpá energiu a bude po celý zvyšok roka pozitívne naladený. Nič zlé sa mu už nestane.


Súvisiaci článok
Veľký horoskop na rok 2024: Čaká vás šťastie alebo nešťastie?
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť