Pondelok 28. 10. 2024 19:07:40 | Meniny má Dobromila

Tomáš Bezdeda s manželkou Ivanou prekypujú dojatím. Druhý uzlíček šťastia prišiel na svet v žilinskej nemocnici

Spevácka hviezda Tomáš Bezdeda sa s manželkou Ivanou nevedia vynadívať na svojho druhého synčeka. Ten prišiel na svet v pôrodnici žilinskej nemocnice a dali mu meno Eliáš. Šťastné novinky potvrdila aj samotná Fakultná nemocnica s poliklinikou v Žiline.

Michal Szentivanyi|24. október 2024|12:00:02

Zdroj: Koláž Žilina SP21/Facebook/Tomáš Bezdeda a zilina.sp21.sk

Súvisiaci článok
Žilinčan Miro Jaroš získal päťnásobnú platinovú platňu: Ocenenie venoval svojej zosnulej mame
Čítajte viac >

Spevácky talent Tomáš Bezdeda, ktorého väčšina Slovenska pozná z prvej celoslovenskej speváckej súťaže, sa dočkal už svojho druhého prírastku v rodine. Manželka Ivana mu na svet priviedla syna Eliáša, ktorého si už odviezli domov. Spevák spolu so žilinskou nemocnicou tieto novinky potvrdili na sociálnej sieti.

Bezdeda neskrýval radosť

„Vau, kamaráti, som tak dojatý a zaľúbený do nich. Vitaj Eliáš, doma ťa čaká braček a maminka sa nevie na teba vynadívať. Nedá sa to opísať," zareagoval v statuse známy spevák.

Manželke Ivane a Tomášovi Bezdedovcom z celého srdca zablahoželala aj žilinská pôrodnica. „Maminka priviedla na svet Eliáška s mierami 3 810 gramov a 51 centimetrov. Chlapčeka čaká doma starší braček Jakubko. Tomáš a Ivanka, ďakujeme krásne za dôveru, ktorú ste aj tentokrát vložili do rúk nášho tímu oddelenia gynekológie a pôrodníctva v zložení pani doktorka Monika Bátorová a pôrodné asistentky Alena Čatlochová a Bc. Miroslava Tabačková," zareagovala nemocnica na šťastnú rodinku.

Za starostlivosť však podľa pôrodnice patrí veľké poďakovanie aj oddeleniu neonatológie. „Rodinke želáme najmä pevné zdravie, lásku a nádherné spoločné chvíle. Ďakujeme, že sme mohli byť opäť súčasťou vášho nezabudnuteľného okamihu," uzavreli zástupcovia žilinskej pôrodnice.


Súvisiaci článok
Tomáš Bezdeda a manželka Ivana očakávajú druhé dieťa. Opäť to bude chlapček
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť