Sobota 05. 10. 2024 12:30:51 | Meniny má Viera

Domáce „líšky“ zastavili víťazné ťaženie žilinských Vlkov: Z Michaloviec si neodniesli ani bod

Žilinskí Vlci po troch domácich zápasoch opäť okúsili aj ihrisko súpera, no tentokrát sa im vôbec nedarilo. Hoci sa ujali vedenia vďaka prvému gólu Miroslava Muchu v sezóne, následne skórovali už len domáce „líšky“. Prehra 1:6 ukončila ich sériu dvoch víťazstiev - proti Košiciam a Slovanu. Tím HK Dukla Ingema Michalovce si pripísal štvrté víťazstvo z uplynulých piatich stretnutí.

Juliana Krčulová|4. október 2024|20:58:05

Zdroj: DOXXbet Vlci Žilina/Daniel Stehlík

Súvisiaci článok
Vlci Žilina zabojujú proti východniarskym líškam. Na michalovský ľad nastúpia aj s Bezúchom
Čítajte viac >

HK Dukla Ingema Michalovce – DOXXbet VLCI Žilina 6:1 (2:1, 2:0, 2:0)

Góly: 8. Bodák (Daugavinš, Rockwood), 15. Fominych (Rockwood, Svitana), 27. Vašaš (Solenský, Slováček), 35. Krastenbergs (Daugavinš, Johnson), 47. Rönni (Drgoň, Rockwood), 58. M. Valach – 4. Mucha (Gachulinec, Koyš).

Výlučení: 4:3 na 2 min, navyše: M. Valach – Dyakov na 5 min + DKZ za bitku.

Presilovky: 1:1, oslabenia: 0:0.

Rozhodovali: Kocúr, Snášel – Tomáš, Bogdaň.

Počet divákov: 2 523

VLCI: LaCouvée – Tourigny, J. Pobežal, Gachulinec, Rajnoha, Holenda, Dyakov – Mucha, Jones, Kolenič – Bezúch, Walega, Lukosevicius – Fejes, Mráz, R. Varga – Koyš, Šmida, Melcher.

462104825_1084484950343581_5908980989493749325_n.jpg Zdroj: DOXXbet Vlci Žilina/Daniel Stehlík

Milan Bartovič, tréner Vlci Žilina: „Nezačali sme vôbec zle, vytvorili sme si šance a v presilovke sme otvorili skóre. Domáci nás potom zatlačili, prebrali gólmi momentum zápasu. V druhej tretine sme takisto nemali zlý vstup, ale mrzí ma gól na 1:3. Hovorili sme si, že straty pukov na modrých čiarach nás môžu mrzieť proti tak dobre korčuľujúcemu tímu, ako sú Michalovce, čo sa aj potvrdilo. Nenašli sme potom silu na návrat do zápasu, odišli nám presilovky. Celý týždeň nás prenasledovala viróza, museli sme nechať nejakých hráčov aj doma. To nie je ale výhovorka. Po dvoch veľkých víťazstvách doma sa musíme vrátiť na zem. Sme tím, ktorý musí celý zápas odpracovať a robiť základné veci správne.“

Miroslav Mucha, autor jediného gólu Vlkov v zápase: „Ťažký zápas, Michalovce hrali kvalitne. Boli sme všade o sekundu neskôr, prehrávali sme polovicu súbojov. Škoda, že sme po našom úvodnom góle neuchopili zápas do našich rúk. Boli sme pomalší a Michalovce zaslúžene vyhrali. Musíme na prehru rýchlo zabudnúť a pripraviť sa na nedeľu.“

Žilinskí Vlci najbližšie nastúpia doma, a to v nedeľu 6. októbra o 17:00 hodine, keď privítajú na ľade Niké arény HC MONACObet Banská Bystrica. Vstupenky na zápas si zakúpite aj na TOMTO ODKAZE.


Súvisiaci článok
Obranca Daniel Kolář opúšťa Žilinu a prestupuje do druhej najvyššej českej súťaže
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť