Sobota 05. 10. 2024 17:37:15 | Meniny má Viera

Policajti už poznajú detaily desivej nehody v obci Mojš. Jeden z vodičov nedal prednosť v jazde

Polícia v oblasti Žiliny musela koncom septembra koordinovať dopravu a zdokumentovať vážnu nehodu v katastrálnom území obce Mojš. Nehoda bola tak vážna, že si jednotlivé zranenia vodičov vyžadovali ich prevoz do nemocnice.

Michal Szentivanyi|1. október 2024|10:30:09

Zdroj: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj

Súvisiaci článok
Pre vážnu dopravnú nehodu je neprejazdná cesta pri Tepličke nad Váhom
Čítajte viac >

Polícia o detailoch dopravnej nehody prehovorila na sociálnej sieti. „V pondelok 30. septembra v ranných hodinách došlo na ceste číslo II/583A v katastrálnom území obce Mojš, v okrese Žilina, k vážnej dopravnej nehode. Vodič viedol osobné motorové vozidlo značky Škoda Fabia v smere od nákladnej vrátnice automobilovej spoločnosti označenej ako vedľajšia cesta, pričom pri odbočovaní vľavo z doposiaľ presne nezistených príčin nedal prednosť vozidlu, idúcemu po ceste číslo II/583 označenej ako hlavná cesta," popísala polícia bezprostrednú príčinu nehody.

Pre vážne zranenia putoval jeden z vodičov do nemocnice, druhý fúkal

Následkom tejto kombinácie rozhodnutí došlo k stretu s vozidlom značky Mercedes – Vito, ktoré išlo v smere od Terchovej na Žilinu. 31-ročný vodič osobného vozidla utrpel vážne zranenia, ktoré si vyžiadali jeho prevoz do nemocnice, pričom bol nariadený odber krvi," prízvukovala polícia. Druhý, 28-ročný vodič motorového vozidla značky Mercedes - Vito, sa podrobil dychovej skúške s negatívnym výsledkom.

Cesta bola na nevyhnutne potrebný čas úplne uzavretá. „Ďalšie okolnosti ako aj presné príčiny dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania," uzavrela polícia.


Súvisiaci článok
Počet usmrtení cyklistov pri nehodách klesá, no riziká pretrvávajú
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť