Štvrtok 17. 10. 2024 23:55:37 | Meniny má Hedviga

Beseda s autorom: Peter Šloser ponúkne pohľad do reálnych vyšetrovacích postupov a slovenských väzníc

Bývalý policajný plukovník prináša napínavú detektívku, ktorá odhaľuje temné zákutia slovenského organizovaného zločinu. Príbeh sleduje osobu, ktorá sa takmer stala obeťou nájomného vraha, a policajtov, ktorí počas vyšetrovania narazia na bývalého väzňa s úlohou zabiť jedného z nich. Kniha je plná autentických skúseností a ponúka pohľad do reálnych vyšetrovacích postupov a prostredia slovenských väzníc. Viac o novej knihe Zákony zločinu sa dozviete na besede s autorom 30. októbra v kníhkaviarni Martinus v Martine.

Juliana Krčulová|11. október 2024|15:00:04

Zdroj: Koláž Žilina SP21/Martinus a Peter Šloser - autor

Súvisiaci článok
V žilinskej knižnici besedovali so známym slovenským autorom a zakladateľom Národnej kriminálnej agentúry (FOTOGALÉRIA)
Čítajte viac >

Zákony zločinu: Kniha plná osobných skúseností a znalostí o organizovanom zločine

Nová detektívka od bývalého policajného plukovníka prináša príbeh osoby, ktorá sa takmer stala obeťou nájomného vraha. Policajti počas vyšetrovania narazia na bývalého väzňa, ktorý má za úlohu zabiť jedného z vyšetrovateľov. Tento väzeň sa rozhodne spolupracovať, ale existuje možnosť, že objednávku dostal aj iný potenciálny vrah, a nikto nevie, kedy príde ďalší útok. Významnú úlohu zohrávajú aj policajné elity, ktoré ešte neukázali všetky svoje karty.

Kniha je plná osobných skúseností Petra Šlosera z vyšetrovania a jeho znalostí o slovenskom organizovanom zločine. Čitateľovi umožňuje nahliadnuť do reálnych vyšetrovacích postupov a do prostredia slovenských väzníc.

„Viac zákulisných informácií o svojej tvorbe a novej knihe Zákony zločinu sa dozviete od autora na besede, ktorá sa uskutoční v stredu 30. októbra o 18:00 hodine v kníhkaviarni Martinus v Martine v OC Galéria,“ pozvali všetkých fanúšikov detektívok zástupcovia kníhkupectva.


Súvisiaci článok
Gaderská dolina má viac miesta na oddych: Lesníci osadili 14 nových lavičiek
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť