Sobota 05. 10. 2024 10:30:58 | Meniny má Viera

Sedemmesačný Foxi je pripravený na dobrodružstvá a nový domov

Sedemmesačný psík Foxi, ktorý váži 16 kilogramov, hľadá nový domov. Napriek svojej milote a energii zostáva v Útulku v Žiline kvôli svojej neatraktívnej farbe. Foxi je priateľský, zvedavý a plný života, no potrebuje trpezlivého majiteľa, ktorý ho naučí pravidlá života a poskytne mu lásku a starostlivosť, ktorú si zaslúži.

Juliana Krčulová|1. október 2024|15:30:03

Zdroj: Koláž Žilina SP21/Útulok Žilina

Súvisiaci článok
Hravé šteniatko Bob ocení aj vašu pozornosť. Môžete mu uľahčiť cestu k jeho novému domovu
Čítajte viac >

Foxi je sedemmesačný psík, ktorý aktuálne váži 16 kilogramov a trošku ešte podrastie. Foxi je podľa slov dobrovoľníkov z Útulku Žilina jedným z tých psíkov, ktorý má pre ľudí neatraktívnu farbu, a tak im rastie v útulku priamo pred očami, aj keď je milý, zvedavý a plný energie.

„S radosťou skúma svet okolo seba a jeho jedinou starosťou je, s kým sa bude hrať. Do nášho útulku prišiel 19. júna 2024 v rámci spolupráce s iným OZ, ktoré potrebovalo uvoľniť miesto pre ďalších psíkov. Odvtedy je Foxi súčasťou našej svorky a každým dňom nám ukazuje, aký je jedinečný. Je to psíča, ktoré má rado ľudí, je priateľský a vždy pripravený na dobrodružstvá,“ opísali priateľskú povahu malého chlpáča dobrovoľníci.

Sedemmesačný Foxi však potrebuje domov a rodinu, ktorá chápe, že šteňa je záväzok na mnoho rokov. „Potrebuje trpezlivého a starostlivého majiteľa, ktorý ho bude viesť a naučí ho všetky pravidlá života. S Foxim príde veľa radosti, ale aj zodpovednosť. Bude potrebovať veľa učenia, aby z neho vyrástol poslušný a vychovaný psík, ale každý krok tohto procesu bude odmenený jeho oddanou láskou,“ doplnili kompetentní zo žilinského útulku.

Fešák Foxi je čipovaný, vakcinovaný a ošetrený proti parazitom. Podmienkou adopcie je jeho kastrácia v dospelosti.

V prípade záujmu o adopciu Foxiho, môže široká verejnosť osloviť Útulok Žilina od pondelka do soboty od 9:00 do 19:00 hodiny prostredníctvom telefónneho čísla +421 903 404 236.


Súvisiaci článok
Pomôžte nájsť domov hravej sučke Saške. Je viac ako pripravená na nový začiatok
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť