Sobota 05. 10. 2024 14:16:03 | Meniny má Viera

Príslušníci ústavu v Sučanoch oslávili Deň zboru 2024. Nechýbala kondičná súťaž a ani oceňovanie

V piatok 20. septembra mali príslušníci Ústavu na výkon trestu odňatia slobody pre mladistvých v Sučanoch výnimočný deň. Počas neho sa dočkali viacerých ocenení a absolvovali aj športovú súťaž, ktorá preverila ich kondíciu.

Michal Szentivanyi|29. september 2024|09:00:00

Zdroj: Koláž Žilina SP21/zvjs.sk

Súvisiaci článok
Rozsiahle stavebné práce v Univerzitnej nemocnici Martin: Psychiatrická klinika sa sťahuje
Čítajte viac >

Zbor väzenskej a justičnej stráže o tom informoval na svojom webe. Deň zboru 2024 tak absolvovali viacerí členovia a zamestnanci ústavu. Plukovník PhDr. Michal Hrnčiar pri tejto príležitosti odovzdal ocenenia.

Screen Shot 09-28-24 at 10.32 AM.JPG Zdroj: zvjs.sk

Roky príkladnej práce sa vyplatili

Tie sa týkali výkonu za dlhodobú príkladnú službu v Zbore väzenskej a justičnej stráže. Medailou za zásluhy o slovenské väzenstvo III. stupňa boli ocenení dvaja príslušníci. Čestnou medailou zboru III. stupňa boli ocenení traja príslušníci.

„Zároveň boli za príkladné plnenie služobných povinností riaditeľom ústavu mimoriadne povýšení do vyššej hodnosti traja príslušníci zboru. Na záver riaditeľ ústavu poďakoval nielen oceneným a mimoriadne povýšeným, ale aj všetkým príslušníkom a zamestnancom ústavu za zodpovedné a svedomité plnenie služobných a pracovných povinností," popísal Zbor väzenskej a justičnej stráže na webe.

Screen Shot 09-28-24 at 10.31 AM 002.JPG Zdroj: zvjs.sk

Prehliadka rekonštrukcie a modernizácie ústavu

Pri príležitosti osláv plukovník Hrnčiar privítal na pôde ústavu výsluhových dôchodcov, kde ich informoval o modernizácii a rekonštrukcii objektov ústavu. Zároveň ich pozval na prehliadku priestorov ústavu.

Screen Shot 09-28-24 at 10.32 AM 001.JPG Zdroj: zvjs.sk

Športová akcia preverila kondíciu viacerých účastníkov

V rámci osláv dňa Zboru väzenskej a justičnej stráže organizovali príslušníci nášho ústavu športovú výzvu z názvom Zisti čo je v Tebe. „Účastníci absolvovali beh na vzdialenosť 1,5 kilometrov pred vykonaním silových disciplín a to 100 zhybov na hrazde, 200 klikov a 300 drepov. Na tomto podujatí sme okrem utužovania kamarátskych vzťahov vyzbierali čiastku 300 eur z dobrovoľného štartovného, ktorú sme zaslali nášmu kolegovi Dominikovi Dolinajovi," doplnil zbor.


Súvisiaci článok
Pomáhame, pretože chceme a môžeme: Príslušníci ústavu v Sučanoch sa zúčastnili dobročinného pochodu
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť