Piatok 27. 09. 2024 14:42:14 | Meniny má Cyprián

Svorka v závere nestačila tempu energických Spišiakov. Duel na domácom ľade rozhodlo záverečné dejstvo

Klub DOXXbet VLCI Žilina sa po rokoch dostal späť do extraligových vôd. Ich sily už stihli vyskúšať tímy z Liptovského Mikuláša či z majstrovskej Nitry. Po utorkovom dueli z 24. septembra so Spišskou Novou Vsou si svorka, žiaľ, zapisuje na svoje konto ďalšiu prehru. Napínavé stretnutie sa rozhodovalo až v poslednej tretine.

Michal Szentivanyi|24. september 2024|20:54:31

Zdroj: Koláž Žilina SP21/zilina.sp21.sk

Súvisiaci článok
Niektorých členov Vlkov Žilina čakajú hosťovania v iných kluboch. Štyria hráči smerujú k prvoligistom
Čítajte viac >

DOXXbet VLCI Žilina – HK Spišská Nová Ves 2:4 (2:2, 0:0, 0:2)

Góly: 8. Lukosevicius (R. Varga, Miller), 12. Galamboš (Dej, Pobežal) – 12. Myklucha (Šuty, Andrusiak), 13. B. Rapáč (Andrusiak, Ford), 55. Hannoun (Šuty), J. Valach), 58. B. Rapáč (Šuty).

Výlučení: 4:5 na 2 min. Presilovky: 1:0, oslabenia: 0:0. Rozhodovali: Crman, Štefik – Ordzovenský, M. Tvrdoň.

Počet divákov: 1 915.

Bez názvu.jpg Zdroj: zilina.sp21.sk

VLCI: LaCouvée – Tourigny, Gachulinec, Pobežal, Miller, Holenda, Malina, Vajko – Kolenič, Jones, Mucha – Lukosevicius, Šmida, Fejes – R. Varga, Walega, Mráz – Koyš, Galamboš, Dej.

Bez názvu2.jpg Zdroj: zilina.sp21.sk

Milan Bartovič, tréner Vlci Žilina: „Začali sme dobre, ale nemyslím si, že to bolo tempo, akým chceme hrať. Doma sa chceme prezentovať inak. Napriek tomu sme viedli 2:0 a je veľká škoda, že sme vedenie tak rýchlo stratili. V druhej časti sme boli lepší, mali sme nejaké šance na gól. V tretej tretine sme dostali gól na 2:3 po našej chybe na modrej a podobne aj štvrtý. Škoda, že sme nezískali body, Spišská má dobrý tím, ale dnes bola zdolateľná. Doma by sme takéto zápasy mali zvládnuť.“

beznazvu 3.jpeg Zdroj: zilina.sp21.sk

Peter Galamboš, útočník: „.Začiatok bol vynikajúci, viedli sme 2:0. Dostali sme hneď potom gól, ale nemôžeme hneď nato dostať na 2:2. Zápas bol potom vyrovnaný, ale my sme niekedy možno až príliš tlačili na pílu a súper si rozumne počkal na šancu. Vyšiel im protiútok a otočili zápas.“

Vlci Žilina privítajú už v piatok 27. septembra 2024 hostí z východu. Duel proti HC Košice začne o 17:30 hodine v domácej Niké aréne. Lístky na toto stretnutie si môžete zakúpiť na TOMTO ODKAZE.


Súvisiaci článok
Tím spod Dubňa podporí posila od severných susedov. Nechýbajú mu skúsenosti z extraligy a z Česka
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť