Piatok 20. 09. 2024 19:29:58 | Meniny má Ľuboslav, Ľuboslava

Rodine zo Stráňav sa podarilo vyzbierať viac ako 20-tisíc eur. Kvôli ničivému požiaru takmer prišli o strechu nad hlavou

V našom minulom článku sme vás informovali o ničivom požiari, ktorý postihol rodinu Krajčiovú - Čičmancovú v Stráňavách. Obec spustila verejnú zbierku, ktorá bola v uplynulom období ukončená. Vyzbierala sa krásna suma.

Radka Kostánová|20. september 2024|16:00:35

Zdroj: Facebook/Stráňavy - Správy z obce

Súvisiaci článok
Rodina v Stráňavách musela po požiari opustiť domov. Vedenie obce spustilo finančnú zbierku
Čítajte viac >

Ešte na jar, v pondelok 15. apríla, postihol rodinu Krajčiovú - Čičmancovú v Stráňavách ničivý požiar, kvôli ktorému museli opustiť svoje bývanie.

Starosta obce vtedy vyhlásil dobrovoľnú zbierku na poskytnutie pomoci, ktorá sa vyplatila. V novom vydaní Stráňavských zvestí obec informovala o tom, že zbierka bola ukončená a podarilo sa vyzbierať slušnú sumu.

Na transparentný účet mohla verejnosť a dobrí ľudia prispievať do nedele 30. júna 2024. Zbierka bola schválená obecným zastupiteľstvom ešte v stredu 24. apríla 2024.

„Vďaka vašej pomoci ste pomohli rodine Krajčíovej - Čičmancovej obnoviť bývanie sumou 20 290, 09 eur, priblížila obec v Stráňavských zvestiach.

Zároveň obec dodala, že verejnosť pomohla aj zbierkou hotovostných vkladov do pokladničky na obecný úrad v Stráňavách sumou 1 802, 70 eura.


Súvisiaci článok
Rodinu zo Stráňav postihlo nešťastie. Po požiari zostali priestory domu neobývateľné
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť