Štvrtok 19. 09. 2024 21:54:43 | Meniny má Konštantín

Vlkom sa otvára ďalšia kapitola. Vstúpia do nej s novými dresmi, tradičné farby sú späť

Svorka kráča vpred a extraliga sa začne už o niekoľko hodín. Aby vám však hokejový tím spod Dubňa toto čakanie urýchlil a spríjemnil, uverejnil menšiu upútavku na to, čo vás na ľade čaká. Vlci Žilina totiž nastúpia proti súperom v nových dresoch, ktoré však dbajú a nezabúdajú na tradičné farby žilinského hokeja.

Michal Szentivanyi|19. september 2024|13:00:02

Zdroj: Koláž Žilina SP21/vlcizilina.hockeyslovakia.sk/Daniel Stehlík

Súvisiaci článok
Vlci v JOJ Šport Slovenskom pohári spoznali súperov finálovej štvorky. Čakajú ich silní hráči z východu a zo západu
Čítajte viac >

Vlci Žilina o nových dresoch informovali na svojom klubovom webe. „Pred štartom storočnicovej sezóny, v ktorej sa Vlci predstavia medzi slovenskou elitou, máme pre vás aj odhalenie novej podoby našich dresov. Ich výrobu zabezpečuje v tomto ročníku nový partner Vlkov, slovenský výrobca dresov firma Offensive Sportswear a stoja rozhodne za to!" uviedol klub.

Dôraz na tradíciu a korene

Hlavnou ideou nových dresov v extraligovom ročníku je podľa klubu návrat ku klubovým farbám Vlkov. V nich dominujú tmavozelená a neónová farba. „Postup klubu a symboliku jeho budovania od nových základov symbolizujú farebné prechody, ktoré zároveň dodávajú dresom dynamiku v pohybe," popísal dresy klub Vlci Žilina.

IMG_3271.jpg Zdroj: vlcizilina.hockeyslovakia.sk/Daniel Stehlík

„Chceli sme fanúšikom tento rok priniesť niečo špeciálne. V klube nám záleží na dizajne dresov, pretože nimi prezentujeme značku Vlkov. Myslím si, že tento rok sa nám podarilo priniesť svieže nápady. Vrátili sme sa k tmavozelenej farbe, použili sme žiarivejšie a sýtejšie farby a zakomponovali niekoľko nových prvkov,“ povedal o novej grafike dresov marketingový manažér klubu Vlci Žilina Dávid Košút.

IMG_3256.jpg Zdroj: vlcizilina.hockeyslovakia.sk/Daniel Stehlík

„Čo sa nám páči najviac, je množstvo prepracovaných prvkov, ktoré sú na dresoch zakomponované. Úplne nová výšivka loga, našité lesklé čísla, zmeny materiálov pri jednotlivých častiach dresov. Detaily sú to, čo robí naše dresy špeciálnymi. Proces tvorby bol pomerne náročný, ale s výsledkom sme veľmi spokojní. Veríme, že sa naším fanúšikom budú páčiť. Na záver len prezradím, že nás onedlho čaká ešte jedno prekvapenie, a to je alternatívna sada dresov. Máte sa na čo tešiť,“ doplnil Dávid Košút.


Súvisiaci článok
Ružomberok ukázal svoju silu: Po suverénnej výhre 9:0 postúpil do 3. kola Slovenského pohára
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť