Piatok 20. 09. 2024 21:16:38 | Meniny má Ľuboslav, Ľuboslava

Pripravte sa na jeseň: Tri outfity, ktoré vás zahrejú a budú vyzerať skvele

Jeseň so sebou prináša zmenu v prírode a klesajúce teploty, čo je ideálny čas na obnovu šatníka. Objavte tri príjemné a štýlové outfity, ktoré vám pomôžu prežiť chladnejšie dni v pohodlí.

Juliana Krčulová|20. september 2024|19:00:02

Ilustračné foto. Zdroj: freepik.com

Súvisiaci článok
Jesenné nechty: Nechajte sa inšpirovať a vyskúšajte niečo nové!
Čítajte viac >

Jeseň je obdobím, kedy sa príroda mení a teploty klesajú, čo znamená, že je čas obnoviť svoj šatník a pripraviť sa na chladnejšie dni. Prinášame vám tri pohodlné a štýlové outfity, ktoré by nemali chýbať vo vašom jesennom šatníku.

Oversized sveter a džínsy:

Jednoduchý, ale vždy štýlový outfit, ktorý nikdy nevyjde z módy. Oversized sveter je nielen pohodlný, ale aj praktický, pretože vás zahreje počas chladných jesenných dní. Môžete ho skombinovať s džínsami, ktoré sú univerzálnym kúskom vhodným na každú príležitosť. Pre extra pohodlie si môžete obliecť aj členkové čižmy alebo tenisky.

MixCollage-15-Sep-2024-01-43-PM-8101.jpg Zdroj: Koláž Žilina SP21/sk.pinterest.com

Úpletové šaty a členkové čižmy:

Úpletové šaty sú ideálnym riešením, ak chcete vyzerať elegantne, no zároveň sa cítiť pohodlne. Môžete si vybrať z rôznych dĺžok a strihov, či už preferujete rolákové šaty alebo šaty s výstrihom. K úpletovým šatám sa skvele hodia členkové čižmy, ktoré dodajú vášmu outfitu šmrnc. Takto zladený outfit je perfektný na pracovné stretnutia aj na voľný čas.

MixCollage-15-Sep-2024-01-48-PM-8738.jpg Zdroj: Koláž Žilina SP21/sk.pinterest.com

Vrstvenie s košeľou a vestou:

Vrstvenie je kľúčom k úspešnému jesennému outfitu. Začnite s jednoduchou košeľou, na ktorú si oblečte teplú vestu. Tento outfit je nielen štýlový, ale aj praktický, pretože vám umožní prispôsobiť sa meniacim sa teplotám počas dňa. Kombinujte ho s nohavicami alebo sukňou a doplňte ho pohodlnými topánkami, ako sú mokasíny alebo členkové čižmy.

MixCollage-15-Sep-2024-01-53-PM-4812.jpg Zdroj: Koláž Žilina SP21/sk.pinterest.com

Tieto tri outfity vám pomôžu prežiť jeseň v pohodlí a štýle. Nezabudnite, že kľúčom je kombinovať kúsky, ktoré už máte v šatníku, a doplniť ich o nové trendy doplnky.


Súvisiaci článok
Od Beetlejuice po Frankenweenie: Jesenné večery s najlepšími strašidelnými filmami
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť