Streda 18. 09. 2024 18:52:38 | Meniny má Eugénia

Mikulášania sa vracajú na ľad: Radnica im garantuje bezplatné hodiny korčuľovania až na sedem mesiacov

Mikulášania sa môžu tešiť na bezplatné korčuľovanie! Po letnej prestávke sa už v nedeľu 15. septembra otvára ľadová plocha Titan arény, kde budú mať obyvatelia Liptovského Mikuláša možnosť korčuľovať zadarmo štyri hodiny mesačne počas nasledujúcich siedmich mesiacov. Mesto zabezpečilo túto výhodu aj pre ďalšiu sezónu, pričom presné časy a termíny budú pravidelne aktualizované na webovej stránke haly.

Juliana Krčulová|15. september 2024|10:00:15

Ilustračné foto. Zdroj: Koláž Žilina SP21/JL ARENA a freepik.com

Súvisiaci článok
Vodiči, majte sa na pozore. Štát označil rizikové a pokutované úseky, radary môžu prekvapiť aj vás (MAPA)
Čítajte viac >

Korčuľovanie zadarmo pre Mikulášanov: Sledujte rozpis ľadu online

Vytiahnite korčule a po letnej prestávke sa už v nedeľu 15. septembra môžete vrátiť na ľad. Mikulášania budú mať nasledujúcich sedem mesiacov opäť možnosť korčuľovať zadarmo. Mesto pre nich zabezpečilo štyri hodiny mesačne na Titan aréne aj pre ďalšiu sezónu. Informovali o tom zástupcovia radnice na webe mesta.

„Potrebné je každý týždeň sledovať rozpis ľadu na webe, pretože dni a časy vyhradené na verejné korčuľovanie sa v jednotlivých týždňoch menia, nie sú stále. V Titan aréne totiž prebiehajú zápasy hokejových tímov a tréningy krasokorčuliarov, ktoré sú každý víkend v inom čase,“ upozornili kompetentní s tým, že presný čas a termíny sú zverejnené každý týždeň v rozpise ľadu na TOMTO ODKAZE.

„Na stránke sa nachádzajú rozpisy pre obidva zimné štadióny, treba si preto otvoriť časť „Rozpis ľadu TITAN Aréna“. Bezplatné korčuľovanie býva označené ako „Verejnosť LM“,“ dodali zástupcovia mesta Liptovský Mikuláš.


Súvisiaci článok
Zbierka pre Timeu: Pomôžte rodine v núdzi so starostlivosťou o ich ťažko postihnutú dcérku
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť