Streda 18. 09. 2024 10:41:26 | Meniny má Eugénia

Hravé šteniatko Bob ocení aj vašu pozornosť. Môžete mu uľahčiť cestu k jeho novému domovu

Malé šteniatko Bob nezačalo svoju životnú púť veľmi šťastne, no napriek ťažkému začiatku má celý život pred sebou. Práve na tento rozkvet života by sa mu hodila kvalitná spoločnosť v podobe novej rodiny. Bob má veľa kladných vlastností a určite je plný energie a veľmi zvedavý na budúcnosť.

Michal Szentivanyi|13. september 2024|11:00:11

Zdroj: Koláž Žilina SP21/Útulok Žilina

Súvisiaci článok
Pomôžte nájsť domov hravej sučke Saške. Je viac ako pripravená na nový začiatok
Čítajte viac >

Malý Bob sa narodil v máji 2024. Teraz váži približne 12 kilogramov. V Útulku Žilina je od utorka 27. augusta 2024.

„Bob je šteniatko, ktoré napriek svojmu ťažkému začiatku v živote má pred sebou veľkú budúcnosť. Do našej opatery sa dostal po tom, ako bol odobratý z Bratislavskej, kam si ho priniesli od množiteľa z Bytče. Bob je typické šteniatko – plný energie, zvedavosti a hravosti. Ako každé šteňa, hryzie, ciká a kaká, učí sa, čo všetko život v domácnosti prináša," prezradili dobrovoľníci z útulku o Bobovi.

Tí ešte podčiarkli, že Bob potrebuje trpezlivú rodinu, ktorá mu dá čas a priestor, aby sa mohol naučiť všetko potrebné.

„Rodičov sme síce nevideli, ale Bob má zadné paspárky, čo je znak plemena beauceron, a aj jeho sfarbenie a stavba tela naznačujú, že v dospelosti bude väčší pes. Okrem toho má pruh, ktorý bude potrebné opraviť počas kastrácie, ktorá je zároveň podmienkou adopcie v jeho dospelosti. Bob je už pripravený na nový začiatok – je čipovaný, odčervený, odblšený a sérovaný. Stačí len nájsť tú pravú rodinu, ktorá ho prijme s otvoreným srdcom a poskytne mu domov, aký si zaslúži," dodal žilinský útulok na záver.

V prípade záujmu o adopciu Boba, môže široká verejnosť osloviť Útulok Žilina od pondelka do soboty od 9:00 do 19:00 hodiny prostredníctvom telefónneho čísla +421 903 404 236.


Súvisiaci článok
Hľadá sa domov pre Bena: Psíka s energiou a láskou na rozdávanie
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť