Streda 18. 09. 2024 13:21:48 | Meniny má Eugénia

Chcete sa zdokonaliť ako futbalový tréner? U Šošonov máte otvorené dvere, táto stáž vás určite osloví

Pôsobíte ako futbalový tréner, no máte pocit, že ešte nie celkom ovládate všetky pravidlá a zákonitosti tohto obľúbeného športu? Nemusíte zúfať, pretože u Šošonov nájdete aj počas tejto sezóny otvorené dvere na odbornú stáž.

Michal Szentivanyi|11. september 2024|16:00:02

Ilustračné foto. Zdroj: Koláž Žilina SP21/Facebook/MŠK Žilina a Akadémia MŠK Žilina

Súvisiaci článok
Nová futbalová generácia kráča vpred. Mladí Šošoni z akadémie poznajú rozpis septembrových stretnutí
Čítajte viac >

O športovej príležitosti na sociálnej sieti informovala Akadémia MŠK Žilina. „V novej sezóne sme znovu otvorili brány pre trénerov z českých či slovenských klubov a ukázali im, ako to funguje v MŠK," uviedla akadémia. Ide o významnú príležitosť, ako sa zdokonaliť a získať precíznosť vo futbalovom odbore.

Do styku prídete s futbalovým odborníkom, ktorého tréningy budú váš tím baviť. Po prihlásení sa na stáž vám neunikne tréningový proces v klube MŠK Žilina pod taktovkou profesionálnych mládežníckych trénerov Šošonov.

Nasledujúce termíny trénerských stáží si môžete pozrieť na plagáte nižšie. Najbližšia sa koná od pondelka 7. októbra 2024:

459158184_819232960425126_6497787601808237578_n.jpg Zdroj: Facebook/Akadémia MŠK Žilina

Ak sa chcete na stáž prihlásiť, jednoducho sa zaregistrujte cez formulár na TOMTO ODKAZE. Cena stáže na jednu osobu je vo výške 50 eur s tým, že minimálny počet prihlásených osôb musí byť 6. Po vyplnení formulára otvoríte na vami zadanom e-maile aktivačný mail od Paysy-MŠK Žilina. Následne si aktivujete účet a prihlásite sa, pričom potom už môžete uhradiť platbu.

Viac informácií o stáži sa dozviete na e-mailovej adrese: staz@mskzilina.sk alebo u kontaktnej osoby Radovana Frátrika na telefónnom čísle +421 911 448 877.

„Určite nekončíme, stáže pokračujú v tomto aj budúcom roku. Prihlásiť sa môžete aj vy!" adresovala akadémia pozvánku športovým nadšencom.


Súvisiaci článok
Belasí na domácom trávniku totálne vybuchli. Žilinčania v Bratislave zvíťazili s jasným prehľadom
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť