Nedeľa 15. 09. 2024 15:23:59 | Meniny má Jolana

Adam Oravec podpísal prvú profesionálnu zmluvu s MŠK Žilina

Adam Oravec, talentovaný defenzívny univerzál a odchovanec Šošonov, podpísal svoju prvú profesionálnu zmluvu s MŠK Žilina, ktorá bude platiť do 30. júna 2027. Tento všestranný hráč, ktorý už má skúsenosti z mládežníckej Ligy majstrov, sa teší na ďalšie výzvy a dúfa, že sa čoskoro prebojuje do “A”-tímu.

Juliana Krčulová|3. september 2024|11:00:05

Zdroj: mskzilina.sk

Súvisiaci článok
Belasí na domácom trávniku totálne vybuchli. Žilinčania v Bratislave zvíťazili s jasným prehľadom
Čítajte viac >

Od mládežníckych kategórií až po profesionálnu zmluvu

Adam Oravec, defenzívny univerzál a odchovanec Šošonov, ktorý je s klubom spätý od svojich prvých futbalových krokov, sa dohodol s MŠK Žilina na svojej prvej profesionálnej zmluve platnej do 30. júna 2027. Klub o tom informoval na oficiálnom webe.

Taktiež uviedol, že Oravec je jeden z mála hráčov, ktorý vie zahrať na stopérovi aj na ľavom či pravom “wingbackovi”. Tento talentovaný hráč z ročníka 2005 sa už stabilne usadil v rezerve, zahral si mládežnícku Ligu majstrov a po podpise prvej zmluvy začína pokukovať aj po posune do najvyššej súťaže. Adam Oravec bude zmluvne viazaný so Šošonmi do konca sezóny 2026/2027.

„Som veľmi šťastný, že mi dal klub dôveru v podobe profesionálnej zmluvy. Je to pre mňa prvý veľký krok do profesionálnej kariéry. Teší ma to o to viac, že som jeden z mála, ktorý si prešiel všetkými mládežníckymi kategóriami od prípravok. Budem na sebe naďalej makať a snažiť sa podávať stabilne kvalitné výkony za "B"-tím. Postupne by som sa chcel dostať do "A"-tímu a vyhrať pre MŠK trofeje,“ uviedol talentový športovec, Adam Oravec.


Súvisiaci článok
JOJ Šport Slovenský pohár klope na dvere. Vlci Žilina pozývajú k úvodným stretnutiam s Topoľčanmi a Púchovom
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť