Sobota 14. 09. 2024 13:42:43 | Meniny má Ľudomil

Liptovský Mikuláš sa rozlúčil s trojicou dlhoročných mestských policajtov. Poďakovali sa im za oddanosť

Po takmer troch desaťročiach oddanej služby sa Liptovský Mikuláš lúči s tromi významnými mestskými policajtmi. Ivana Dzuríková, Ľuboš Jágerský a Boris Majerník pomáhali formovať mestskú políciu od jej vzniku a svojou prácou výrazne prispeli k bezpečnosti v meste.

Monika Bieliková|30. august 2024|19:30:04

Zdroj: Koláž Žilina SP21/Facebook/Mesto Liptovský Mikuláš

Súvisiaci článok
Martinčan Samuel Hlavaj získal prestížne ocenenie: Stal sa najlepším brankárom roka 2024
Čítajte viac >

V Liptovskom Mikuláši sa odohrala emotívna rozlúčka s tromi dlhoročnými členmi mestskej polície, ktorí po približne 30 rokoch služby odchádzajú do dôchodku. Mesto Liptovský Mikuláš o tom informovalo na sociálnej sieti.

Ivana Dzuríková, Ľuboš Jágerský a Boris Majerník patrili medzi špičku tohto útvaru a svojou prácou prispeli k bezpečnosti a poriadku v meste. Boli vzorom pre svojich kolegov a zanechávajú za sebou bohaté dedičstvo skúseností a príkladnej práce.

457564443_937008515136923_4199313842193624869_n.jpg Zdroj: Facebook/Mesto Liptovský Mikuláš

„Stali sa súčasťou histórie tohto útvaru a zanechávajú v ňom nezmazateľnú stopu. Patria do úzkej skupinky ľudí, ktorí venovali toľko pracovného času tomuto mestu. Vždy budú súčasťou nášho kolektívu a dúfam, že sa budeme naďalej stretávať pri rôznych príležitostiach. Pre nás zostanú navždy kolegami a priateľmi,“ povedal náčelník mestskej polície Stanislav Bargel.

Viceprimátor Rudolf Urbanovič sa v mene primátora poďakoval celej trojici za roky neúnavnej práce a poprial im veľa zdravia.


Súvisiaci článok
Krajania sú naňho hrdí: Olympionik Grigar si z rúk vedenia mesta Liptovský Mikuláš prebral ocenenie
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť