Streda 18. 09. 2024 10:07:14 | Meniny má Eugénia

Hľadá sa domov pre Bena: Psíka s energiou a láskou na rozdávanie

V Útulku Žilina sa podľa slov dobrovoľníkov nachádza jeden výnimočný psík, ktorý si svojím príbehom a povahou získava srdcia všetkých, ktorí ho spoznajú.

Juliana Krčulová|23. august 2024|18:00:03

Zdroj: Koláž Žilina SP21/Útulok Žilina

Súvisiaci článok
Z útulku do nového domova: Nuty s nežnou dušou čaká na svoju rodinu
Čítajte viac >

Ben je nádherný pes s energiou mladíka, ktorý sa narodil v júni 2022, no za svoj krátky život už zažil viac, než by si mnohí z nás vedeli predstaviť.

„Ben mal svojho majiteľa, ktorý ho dostal ako šteňa. Bohužiaľ, jeho živý temperament a neustála túžba po aktivitách sa ukázali byť pre majiteľa náročné. Napriek tomu, že sa snažil, Benova potreba pohybu, hry a neustáleho zamestnania hlavy ho prevyšovala. Tak sa Ben ocitol v útulku, kde sa o neho s láskou a trpezlivosťou staráme, ale to, čo mu chýba, je miesto, ktoré by mohol nazvať svojím skutočným domovom,“ priblížili nám dobrovoľníci zo žilinského útulku.

Dodali, že tento 32-kilový psík je stelesnením mladistvej energie. Je to pes, ktorý potrebuje niekoho, kto mu poskytne dostatok pohybu, ale aj jasné hranice a láskavú výchovu.

„Ben je skutočne milý a prítulný, no svojou energickosťou pripomína slona v porceláne – srdce má na správnom mieste, no ešte sa musí naučiť, ako sa správať v domácnosti. Určite je pre neho vhodná rodina, ktorá by vedela Benovi poskytnúť všetko, čo potrebuje – lásku, bezpečie, dostatok pohybu a predovšetkým trpezlivosť pri jeho výchove. Hľadá domov, kde bude nielen psom, ale plnohodnotným členom rodiny, ktorý bude môcť rásť, učiť sa a rozdávať radosť,“ doplnili dobrovoľníci s tým, že Ben je pripravený na nový začiatok - je čipovaný, odčervený, odblšený, vakcinovaný a kastrovaný.

V prípade záujmu o adopciu Bena, môže široká verejnosť osloviť Útulok Žilina od pondelka do soboty od 9:00 do 19:00 hodiny prostredníctvom telefónneho čísla +421 903 404 236.


Súvisiaci článok
Beny sa po 10 rokoch vrátil z adopcie: Útulok Žilina hľadá pre neho novú rodinu
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť