Štvrtok 19. 09. 2024 10:24:41 | Meniny má Konštantín

Nezmeškajte Žilinský festival piva s bohatým programom!

Príďte na pivo! Ale nie hocikam a na hocijaké. Čaká vás jedinečný 3. ročník Žilinského festivalu piva, kde si okrem ochutnávky rôznych remeselných pív užijete aj skvelý program a uvoľnenú atmosféru.

Inzercia |21. august 2024|19:00:18

Zdroj: Facebook/Žilinský Festival Piva

Súvisiaci článok
Nenechajte si ujsť: Žilinský festival piva prichádza s bohatým programom!
Čítajte viac >

Počas dvoch dní sa predstavia všetci vaši obľúbení hudobní interpreti. Zaspievate si, zatancujete a zaspomínate tak, aby si každý prišiel na svoje. Žilinský Festival Piva 2024 sa začína v piatok 30. augusta a končí v sobotu 31. augusta 2024 na parkovisku Domu techniky, Vysokoškolákov 3151, 010 01 Žilina.

Stánky s dobrým jedlom budú striedať stánky s rôznymi aktivitami. Môžete vyskúšať jedinečné pivá z lokálnych pivovarov, ako napríklad z pivovaru Zichovec, Revolucionár, Frambor, Beerokrat alebo Malý Janek.

To je len malý výber z osviežujúcich a čapovaných dobrôt, ktoré vás čakajú priamo na mieste. Z teplých pochúťok môžete ochutnať napríklad Pinzu alebo Slovenské hotdogy, takže si určite každý nájde niečo pre seba. Lahodné vône sa budú šíriť vzduchom spolu so smiechom vašich spokojných detí. Organizátori mysleli aj na ne a pripravili množstvo zaujímavých aktivít.

Rodičia budú mať o deti postarané vďaka skákacím hradom a maľovaniu na tvár. Nech už máte radi čokoľvek, na Žilinskom festivale piva nájdete všetko.

Celým festivalom vás bude sprevádzať príjemná hudba od kapiel ako Para, Hudba z Marsu, Malalata, Korben Dallas a mnoho ďalších. Ako môžete počuť, organizátori vybrali rôzne žánre, aby nikto nezostal sedieť. Určite sa máte na čo tešiť, tak neváhajte a príďte!

Článok vznikol v spolupráci so Žilinským festivalom piva.


Súvisiaci článok
Skupina Škwor odohrá svoj jediný koncert na Slovensku v žilinskom Smer Klube 77
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť