Štvrtok 19. 09. 2024 23:16:39 | Meniny má Konštantín

Prípravné zápasy Vlkov Žilina pokračujú proti Pardubiciam a Frýdku-Místku

Vlci Žilina dnes 20. augusta odohrajú svoj tretí prípravný zápas proti vicemajstrovi českej extraligy z Pardubíc v Českej Třebovej. Po týždňovej prestávke sa vo štvrtok 22. augusta predstavia na domácom ľade proti Frýdku-Místku. Nasledovať budú zápasy v Liptovskom Mikuláši a Trenčíne, pričom doma následne privítajú Nové Zámky a Banskú Bystricu.

Juliana Krčulová|20. august 2024|14:00:02

Zdroj: DOXXbet Vlci Žilina/Daniel Stehlík

Súvisiaci článok
Žilinskú svorku dopĺňa posila zo zámoria. Útočnícke rady podporí známy americký krídelník
Čítajte viac >

Vlci Žilina nastúpia proti Pardubiciam v Českej Třebovej

Vlci Žilina už dnes 20. augusta nastúpia v Českej Třebovej pred vypredaným hľadiskom na svoj v poradí už tretí prípravný zápas proti vicemajstrovi českej extraligy z Pardubíc. Úvodné buly je naplánované na 18:00 hodinu, pričom priamy prenos zo zápasu budete môcť sledovať na Youtube kanáli prostredníctvom TOHTO ODKAZU.

„Myslím si, že nastúpime proti najlepšiemu tímu v Českej republike. Pardubice majú jeden z top tímov a uvidíme, akú zostavu proti nám postavia. Bude to pre nás výzva, výsledok pôjde do sveta. Naši hráči sa potrebujú konfrontovať s najlepšími,“ povedal pred zápasom hlavný tréner Vlkov Žilina, Milan Bartovič.

Vo štvrtok 22. augusta sa po týždňovej prestávke opäť predstavia na domácom ľade, kde Vlci spod Dubňa budú hostiť ďalšieho súpera z Čiech, a to Frýdek-Místek. Zápas začína o 17:30 hodine, pričom vstupenky na tretí domáci duel sú už v predaji aj na TOMTO ODKAZE.

Žilinských hokejistov následne čakajú dva zápasy vonku – v utorok 27. augusta v Liptovskom Mikuláši a vo štvrtok 29. augusta v Trenčíne. Doma potom privítajú vo štvrtok 5. septembra (úvodné buly je naplánované na 17:30) hostí z Nových Zámkov a o päť dní neskôr v rovnakom čase Banskú Bystricu, u ktorej aj zakončia prípravné zápasy v piatok 13. septembra.


Súvisiaci článok
Vlci si s Trenčínom ľahko poradili. Prípravný duel ukázal kvality tímu spod Dubňa (VIDEO)
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť