Streda 18. 09. 2024 11:26:08 | Meniny má Eugénia

Festival Skaly 2024 je tu: Nezmeškajte svetové hviezdy, elektrostage a skvelé jedlo!

Ako každý rok, aj toto leto Slnečné Skaly ožijú víkendom plným zábavy, hudby, jedla, skvelého počasia a jedinečnej atmosféry Festivalu Skaly. Od piatka 23. do soboty 24. augusta 2024 sa môžete tešiť na fantastický lineup rozdelený na troch stageoch.

Tlačová správa|23. august 2024|10:00:03

Zdroj: Facebook/SKALY Festival

Súvisiaci článok
Skupina Škwor odohrá svoj jediný koncert na Slovensku v žilinskom Smer Klube 77
Čítajte viac >

Tento rok festival ponúka úžasný lineup, ktorý by ste si nemali nechať ujsť!

Na hlavnom ”Skaly Stage” vystúpi svetová kapela N.O.H.A., ktorá kombinuje DNB a world music. Silnú účasť bude mať aj slovenská hudobná scéna s kapelami ako Billy Barman, Heľenine oči, Medial Banana, Puding Pani Elvisovej, Chiki Liki Tu-a, raper Gleb a mnoho ďalších umelcov.

Fanúšikovia elektronickej hudby sa tento rok určite potešia “Bee Stagu”, kde vystúpi aj svetoznámy DJ Metrik z Anglicka. Z Austrálie zavítajú Ekko & Sidetrack, ktorí budú na Slovensku vystupovať po prvýkrát. Ďalej sa predstavia DJ-i Prolix, The Clamps, Ed Solo či Arkaik spolu so supportom od top DJs z českej a slovenskej scény.

Tretie pódium, ”Hoffmann Stage”, bude novinkou tohto ročníka a zameria sa na umelcov z klubovej scény. V piatok 23. augusta vystúpia alternatívne hviezdy ako Berlin Manson, Dušan Vlk, Temný Rudo, Fvck_kvlt a Marhule. V sobotu 24. augusta sa môžete tešiť na Pentagramček a CP Combo, ktoré tvoria Vec, Zverina a Supa.

Jedlo je neoddeliteľnou súčasťou každého festivalu a na festivale Skaly bude vynikajúce vďaka Žilinskému Street Food Parku. V spolupráci s ich predajcami prinesú do areálu špeciality z celého sveta. Či už ste mäsožravec, vegán alebo vegetarián, možnosti budú pre každého v slanej aj sladkej verzii. Samozrejmosťou je dobrá káva, stánky s alko aj nealko drinkami, výčap piva a tento rok organizátori prechádzajú aj na cashless systém. Všetci účastníci si môžu svoje náramky dobiť už vopred, a to priamo cez TENTO LINK. Aby organizátori zminimalizovali rady zákazníkov na pivko, povolali tento rok na pomoc aj beerjet! Pomocníka, ktorý dokáže vyrobiť cez tisíc pív za hodinu, takže vďaka nemu pôjde pivko rýchlejšie.

Ďalšou novinkou je predaj VIP lístkov. S VIP vstupenkou získate jedinečnú možnosť stretnúť sa s vystupujúcimi umelcami a prístup do komfortne zariadenej VIP zóny so samostatnými toaletami, vlastným barom a miestom na nabíjanie telefónov. VIP návštevníci dostanú vouchery, ktoré môžu využiť na tričko s logom festivalu, drinky a jedlo.

Festival Skaly 2024 ponúkne aj bubnovačku, hernú zónu, chill zónu, handmade market a bohatý sprievodný program. Vstupenky na festival je možné zakúpiť na oficiálnej stránke festivalu, kde sú dostupné aj podrobnejšie informácie. Okrem oficiálnej stránky sú informácie a organizačné detaily dostupné v udalosti na Facebooku, kde môžete potvrdiť svoju účasť alebo pozvať priateľov.

Sme radi, že Spravodajský portál Žilina SP21 môže byť súčasťou tohto obľúbeného festivalu ako jeho mediálny partner!


Súvisiaci článok
Festival Skaly 2024 klope na dvere: Nezmeškajte svetové mená, elektrostage a skvelé jedlo!
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť