Štvrtok 19. 09. 2024 09:58:31 | Meniny má Konštantín

Nové informácie o vražde v Liptovskom Mikuláši: Polícia obvinila mladíka z Portugalska

Hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline, Zuzana Šefčíková, informovala v tlačovej správe o posune vyšetrovania v prípade vraždy 24-ročného muža v Liptovskom Mikuláši.

Juliana Krčulová|20. august 2024|09:10:04

Ilustračné foto. Zdroj: freepik.com

Súvisiaci článok
Vražda v Liptovskom Mikuláši zmobilizovala vedenie mesta. Radnica bude riešiť zvýšenie bezpečnosti (AKTUALIZOVANÉ)
Čítajte viac >

Vyšetrovanie vraždy 24-ročného muža v Liptovskom Mikuláši pokračuje

V nedeľu 18. augusta v skorých ranných hodinách došlo v miestnom podniku v Liptovskom Mikuláši k násilnej trestnej činnosti, pri ktorej prišiel o život 24-ročný mladík. Hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline, Zuzana Šefčíková, informovala, že 17-ročný mladý muž z Portugalska ho po vzájomnom konflikte pobodal nožom, pričom mu zasadil najmenej 5 rán a spôsobil mu zranenia, ktorým, žiaľ, pri prevoze do nemocnice podľahol.

Krajská policajná hovorkyňa v utorok 20. augusta priniesla v tlačovej správe nové informácie o posune vyšetrovania v prípade tejto vraždy.

„Vyšetrovateľ Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline po dôkladnom zadokumentovaní miesta činu, po vykonaní potrebných procesných úkonoch a následnom vyhodnotení dôkazov, vzniesol 17-ročnému mladému mužovi z Portugalska obvinenie za obzvlášť závažný zločin vraždy a spracoval podnet k návrhu na jeho väzobné stíhanie,“ konkretizovala Šefčíková s tým, že polícia na prípade naďalej intenzívne pracuje, a preto nie je možné nateraz poskytnúť bližšie informácie.


Súvisiaci článok
Večerná nehoda na Orave: Vodička Fabie sa zrazila s mladistvým na elektrickej kolobežke
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť