Štvrtok 19. 09. 2024 09:19:27 | Meniny má Konštantín

Prvá stávka, veľká výhra: Žena zo Žilinského kraja vyhrala 480-tisíc eur

Žena zo Žilinského kraja, ktorá si za 12 eur stavila na náhodné čísla v lotérii Tipos s názvom Extra výplata, vyhrala 480-tisíc eur. Výhra jej bude vyplácaná počas nasledujúcich desiatich rokov v mesačných splátkach po 4-tisíc eur.

Juliana Krčulová|8. august 2024|14:00:12

Ilustračné foto. Zdroj: Koláž Žilina SP21/tipos.sk a freepik.com

Súvisiaci článok
Prípravy na novú sezónu vrcholia. Štátny komorný orchester Žilina už prezradil dátum otváracieho koncertu
Čítajte viac >

Náhodný tip priniesol výhru 480-tisíc eur

Šťastná hráčka si prvýkrát stavila v lotérii s názvom Extra výplata a okamžite vyhrala hlavnú cenu 480-tisíc eur. Táto výhra jej bude podľa informácií spoločnosti TIPOS vyplácaná vo forme mesačných splátok v sume 4-tisíc eur počas desiatich rokov.

„Čerstvá výherkyňa hlavnej výhry v lotérii EXTRA VÝPLATA uzatvorila v deň žrebovania svoju stávku na jednom z predajných miest spoločnosti TIPOS v Žilinskom kraji. Spoľahla sa na osem náhodných tipov a za stávku zaplatila 12 eur. Šťastie jej priniesol náhodný tip s číslami 4, 5, 6, 12, 22, 24 a s powerballovým číslom 1. Práve tieto čísla boli v pondelok 5. augusta vyžrebované ako výherné a šťastná hráčka sa mohla o dva dni na to prihlásiť k svojej výhre v bratislavskej centrále spoločnosti TIPOS,“ informovala spoločnosť v tlačovej správe.

Výherkyňa plánuje peniaze použiť na splatenie úveru, kúpu nehnuteľnosti a auta, pričom si splnení aj niektorý zo svojich snov.


Súvisiaci článok
Vyšívané rukávce z Kuneradu: Podporte vydanie unikátneho kalendára s miestnymi pokladmi
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť