Štvrtok 19. 09. 2024 03:05:19 | Meniny má Konštantín

Vážna dopravná nehoda v Rajci. Po kolízii utrpel 53-ročný motocyklista ťažké zranenia

Partizánsku ulicu v Rajci počas stredy 31. júla ochromila vážna dopravná nehoda motocykla s nákladným vozidlom. Zranil sa pri nej 53-ročný motocyklista, ktorý bol prevezený do nemocnice.

Michal Szentivanyi|31. júl 2024|14:30:00

Zdroj: Facebook/Air - Transport Europe, letecká záchranná služba

Súvisiaci článok
Vodičov čaká ťažké obdobie. Pod Strečnom začínajú rozsiahle práce, pripravte sa na uzávierky
Čítajte viac >

O dopravnej nehode informovala záchranná transportná služba Air - Transport Europe na sociálnej sieti. Na pomoc tam bol vyslaný aj záchranársky vrtuľník.

„Išlo o zrážku motocyklistu s nákladným vozidlom, po ktorej ostal 53-ročný motocyklista ležať v bezvedomí. Po prílete vrtuľníka a príchode lekára na miesto nehody už zranený so záchranármi komunikoval. Pri zrážke utrpel poranenie hlavy, hrudníka a ďalšie povrchové odreniny po tele," uviedla záchranná transportná služba.

O nehode informovalo aj Operačné stredisko Hasičského a záchranného zboru v Žiline, podľa ktorého na mieste zasahovalo sedem hasičov s dvoma kusmi hasičskej techniky.

Lekár vodičovi motocykla podal potrebnú liečbu a po preložení na palubu bol v stabilizovanom stave s úrazom hlavy a podozrením na zlomeninu rebier letecky prevezený na urgentný príjem Fakultnej nemocnice s poliklinikou v Žiline.


Súvisiaci článok
Detskú pohotovosť na Orave zrušili. Ministerstvo teraz hľadá spôsob, ako ju obnoviť
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť