Štvrtok 19. 09. 2024 21:38:11 | Meniny má Konštantín

Smrteľná kolízia na Liptove: Čelná zrážka si vyžiadala životy dvoch motorkárov

V pondelok 29. júla okolo 14:30 hodiny došlo na ceste druhej triedy číslo II/537 v okrese Liptovský Mikuláš ku tragédii.

Juliana Krčulová|30. júl 2024|09:10:06

Zdroj: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj

Súvisiaci článok
Ranná nehoda na železničnom priecestí si vyžiadala prevoz 52-ročnej vodičky do nemocnice (AKTUALIZOVANÉ)
Čítajte viac >

V pondelok 29. júla okolo 14:30 hodiny došlo na ceste druhej triedy číslo II/537 v okrese Liptovský Mikuláš k tragickej dopravnej nehode.

Na základe doteraz vykonaného vyšetrovania bolo podľa slov Petra Ondáka z oddelenia komunikácie a prevencie Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline zistené, že vodič, občan Spojených štátov amerických, riadil motocykel značky BMW smerom od Podbanského na obec Pribylina.

„Následne z doposiaľ presne nezistených príčin prešiel do protismernej časti vozovky, kde došlo k čelnej zrážke s oproti idúcim motocyklom značky BMW, ktorý viedol vodič (občan Nemeckej spolkovej republiky),“ priblížil Ondák s tým, že obaja vodiči utrpeli zranenia, ktorým, žiaľ, počas transportu do nemocnice podľahli.

Spolujazdkyňa, občianka Spojených štátov amerických, bola prevezená do nemocnice. U nebohých vodičov motocyklov bola nariadená pitva a ďalšie okolnosti a príčiny tejto tragédie sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania.


Súvisiaci článok
Dramatický pád: Horská záchranná služba pomáhala 76-ročnému poľskému turistovi
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť