Nedeľa 08. 09. 2024 01:37:52 | Meniny má Miriama

Zo zeleno-čiernej do bordovo-žltej: Martin Jakúbek opúšťa Vlkov a mieri do Trenčína

Martin Jakúbek prichádza do Dukly Trenčín z už extraligového tímu Vlci Žilina, ku ktorým sa pripojil v priebehu predchádzajúcej sezóny.

Juliana Krčulová|24. júl 2024|13:29:59

Zdroj: Koláž Žilina SP21/Vlci Žilina a HK Dukla Trenčín

Súvisiaci článok
Vlci Žilina búdu obhajovať prvenstvo: JOJ Šport Slovenský pohár sa blíži!
Čítajte viac >

Martin Jakúbek prestupuje do Dukly Trenčín

Cesta Martina Jakúbeka v Žiline končí, informoval o tom tím Vlci Žilina na svojich sociálnych sieťach. 31-ročný krídelník bude v novej sezóne pôsobiť vo farbách Dukly Trenčín.

„Ďakujeme za odvedené služby v našom drese a prajeme veľa šťastia v ďalšej kariére,“ popriali zástupcovia žilinského klubu.

Jakúbek odohral v drese žilinských Vlkov šesť zápasov, v ktorých nazbieral 7 bodov (5+2), čím sa stal jedným z ofenzívnej opory tímu v boji o postup. Zástupcovia Dukly Trenčín sa na sociálnej sieti vyjadrili, že impozantné boli jeho posledné dve sezóny v SHL, kde sa strelecky presadzoval, keďže v 144 zápasoch nazbieral až 162 bodov, čo znamená viac ako bod na zápas.

„Martin už v minulosti naše farby obliekal, odvtedy sa viditeľne výkonnostne posunul vpred. Jeho silnou motiváciou je presadiť sa v najvyššej súťaži, o to viac, ak to bude na domácom zimnom štadióne, ktorý nesie meno jeho strýka - nášho legendárneho Pavla Demitru,“ priblížili zástupcovia trenčianskeho hokejového klubu.


Súvisiaci článok
Tretí rok v žilinskom drese: Ľubomír Malina predĺžil zmluvu s Vlkmi
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť