Štvrtok 19. 09. 2024 18:35:13 | Meniny má Konštantín

Čadca hostí obľúbené podujatie leta. Čo vás čaká na Bartolomejskom hodovom jarmoku? (PROGRAM)

Vyvrcholením kultúrneho leta v Čadci bude najväčšie podujatie v regióne - Bartolomejský hodový jarmok, ktorý sa uskutoční počas víkendu od soboty 24. do nedele 25. augusta 2024.

Monika Bieliková|13. august 2024|10:00:00

Ilustračné foto. Zdroj: Koláž Žilina SP21/mestocadca.sk

Súvisiaci článok
Radosť z tradícií: Na festivale Rozhybkosti vo Východnej priblížia folklórne tance, hudbu aj spev
Čítajte viac >

O udalosti informovalo mesto Čadca na sociálnej sieti. Očakáva sa, že toto podujatie priláka tisíce návštevníkov, ktorí si prídu vychutnať bohatý kultúrny program, historické ukážky a pestrú gastronomickú ponuku.

Sobota plná hudby a zábavy

Sobotné popoludnie na Matičnom námestí prinesie vystúpenia populárnych interpretov. Program začne o 15:30 hodine vystúpením detskej skupiny Paci-Pac, nasledovať bude hudobná skupina Blanch, ktorej speváčka pochádza priamo z Čadce. O 18:30 hodine sa predstavia Klimentovci a večerný program vyvrcholí koncertom Mariána Čekovského a skupiny Mafia Corner.

Nedeľné folklórne a hudobné lahôdky

Nedeľa bude venovaná folklóru a tradičným umeniam. Program začne pietnou spomienkou a slávnostným sprievodom mestom. Na Matičnom námestí sa od 11:30 hodiny predstavia domáce folklórne kolektívy DFS Kelčovan a FS Kysučan. V popoludňajšom programe od 15:00 vystúpia Cimbalová muzika Bečva z Valašského Meziříčí a po nich folklórny súbor Źywiec z poľského Źywca.

631efcdcf0399.jpg Ilustračné foto. Zdroj: mestocadca.sk

Večer na Matičnom námestí bude patriť populárnym umelcom. O 17:30 hodine vystúpi speváčka Zuzana Smatanová, nasledovať bude skupina Arzén a večerný program uzavrú Kandráčovci.

Bartolomejský hodový jarmok v Čadci sľubuje nezabudnuteľný víkend plný kultúry, zábavy a histórie. Príďte si vychutnať najväčšie podujatie leta v regióne. Vstup na program je voľný.


Súvisiaci článok
Milovníci kultúry a hradnej atmosféry sa nepotešia. Považské múzeum mení program na hrade Strečno
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť