Pondelok 16. 09. 2024 12:05:09 | Meniny má Ľudmila

Tragická dopravná nehoda v Žiline: Polícia žiada o pomoc svedkov

V piatok 12. júla okolo obeda došlo na ceste prvej triedy číslo I/60 na Ľavobrežnej ulici v meste Žilina k tragickej dopravnej nehode. Polícia žiada svedkov o pomoc.

Radka Kostánová|17. júl 2024|09:00:10

Zdroj: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj

Súvisiaci článok
Vážna dopravná nehoda v Žiline. Motorkár nemal pri fatálnom strete s autom žiadnu šancu na prežitie (AKTUALIZOVANÉ)
Čítajte viac >

Gabriela Kremeňová, krajská policajná hovorkyňa, v tlačovej správe informovala, že na základe doteraz vykonaného vyšetrovania bolo zistené, že v piatok 12. júla 37-ročný vodič viedol motocykel značky KTM.

Potom z doposiaľ nezistených príčin pri prejazde pravotočivou zákrutou mal naraziť predným kolesom motocykla do vyvýšeného obrubníka a následne došlo k vymršteniu motocyklistu do zvislého dopravného značenia a dopadu cez stredný deliaci trávnatý pás pred protiidúce vozidlo značky Volvo.

„Polícia žiada občanov, v prípade ak disponujete audiovizuálnym záznamom z kamery umiestnenej vo svojom motorovom vozidle, na ktorom by mohol byť zaznamenaný priebeh dopravnej nehody, alebo jazda pred dopravnou nehodou, zašlite nám ho prostredníctvom súkromnej správy na Facebook Polícia SR Žilinský kraj,“ uviedla Kremeňová.

Ak záznam máte, poslať ho môžete aj e-mailom orpzza@minv.sk alebo ho môžete odovzdať osobne na ktoromkoľvek útvare Policajného zboru.

Pokiaľ disponujete v tejto súvislosti akýmikoľvek informáciami, môžete políciu kontaktovať aj na bezplatnom telefónnom čísle 158.


Súvisiaci článok
Výtržníctvo v žilinskej mestskej časti Budatín: Neznáma osoba ohrozovala ľudí so zbraňou
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť