Sobota 06. 07. 2024 17:47:14 | Meniny má Patrik, Patrícia

V Martine vás čakajú dopravné obmedzenia. Dôvodom je asfaltovanie trasy smerom na obec Bystrička

Martinská radnica upozorňuje na tohtotýždňové dopravné obmedzenia súvisiace s čiastočným uzatvorením križovatky cesty číslo I/65D s odbočením do obce Bystrička. Dôvodom sú práce spojené s frézovaním asfaltového krytu a následným položením nových asfaltových vrstiev. Obchádzkové trasy budú vyznačené dočasným dopravným značením.

TASR|3. júl 2024|11:01:11

Ilustračné foto. Zdroj: freepik.com

Súvisiaci článok
Pre opravu mostných záverov budú pri Krásne nad Kysucou dopravné obmedzenia. Poznačte si tento dátum
Čítajte viac >

Križovatku dočasne uzatvoria už v stredu 3. júla o 19:00 hodine a uzávera potrvá do štvrtka 4. júla do 6:00 hodiny. Kladenie nových asfaltových vrstiev je potom naplánované od piatka 5. júla 7:00 hodiny do nedele 7. júla 19:00 hodiny.

„Počas prác bude cesta číslo I/65D vedená ako jednosmerná pre vozidlá prichádzajúce zo smeru Žilina. Premávka v tomto úseku bude púšťaná iba smerom na Turčianske Teplice a v závislosti od aktuálnej etapy bude dostupná možnosť odbočenia smerom na obec Bystrička pri prácach v ľavom jazdnom pruhu, respektíve do centra mesta pri prácach v pravom jazdnom pruhu," upozornila radnica.

Na vstupe do Martina od Turčianskych Teplíc budú vozidlá odkláňané v smere na centrum (križovatka ciest číslo I/65D a I/65). „V miestach najbližších križovatiek pred riešeným úsekom bude doprava regulovaná prostredníctvom zvislého značenia a osôb s odbornou spôsobilosťou na riadenie premávky tak, aby vodiči boli v dostatočnom predstihu na dočasné uzávery upozornení a nasmerovaní na náhradné trasy," dodala radnica.


Súvisiaci článok
Kvalitné vzdelávanie v kraji: Žilinská univerzita získala akreditáciu podľa nových štandardov
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť