Utorok 02. 07. 2024 05:32:30 | Meniny má Berta

Vlci Žilina počítajú s Kirillom Dyakovom aj v extralige

Skúsený obranca Kirill Dyakov zostáva dôležitou súčasťou tímu Vlci Žilina aj v extralige.

Juliana Krčulová|28. jún 2024|13:53:01

Zdroj: Daniel Stehlík

Súvisiaci článok
Chyťte si svoje stále miesto na blížiacich sa zápasoch v extralige už teraz. Vlci Žilina majú nové permanentky
Čítajte viac >

Skúsený obranca prišiel k tímu Vlci Žilina uprostred minulej sezóny pred play-off a v 25 zápasoch v drese Vlkov si pripísal 20 kanadských bodov. Kirill strávil väčšinu svojej kariéry v KHL a VHL, pričom posledné tri roky hral v najvyššej slovenskej súťaži - v Humennom, Liptovskom Mikuláši a vo Zvolene.

„Som veľmi rád, že som v Žiline podpísal zmluvu na novú sezónu, robí sa tu všetko pre to, aby bol hokej na najvyššej úrovni. Rozhodol som sa tu zostať, pretože vedenie klubu, káder aj naše mužstvo sú výborné. Fanúšikovia sú samostatná vec. Za 3 roky čo hrám na Slovensku som nikde nič podobné nevidel, za čo im veľmi pekne ďakujem. Sú náš šiesty hráč v poli. Teším sa na začiatok novej sezóny, aby som opäť mohol cítiť tieto emócie. Srdečne pozdravujem všetkých našich fanúšikov a teším sa, že ich uvidím na našich zápasoch, naozaj to potrebujeme!” uviedol Kirill Dyakov.

Výkonný riaditeľ klubu Vlci Žilina, František Skladaný, okomentoval predĺženie zmluvy so skúseným obrancom takto: „Veľmi skúsený univerzálny obranca. extraligu dobre pozná a vie, čo ho čaká. V každom tíme patril medzi opory, práve svojou všestrannosťou v roli obrancu. Svoj prístup z ľadu prenáša aj mimo, pracovitosťou je príkladom našich primárnych hodnôt.“


Súvisiaci článok
Ciele na nadchádzajúcu sezónu: Peter Melcher chce zlepšiť streleckú hru
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť