Nedeľa 07. 07. 2024 22:44:06 | Meniny má Oliver

Leto podľa znamenia: Hviezdy vám poradia tú najlepšiu aktivitu, budú to hory alebo pláž?

Leto je už tu. Dni sú čoraz teplejšie, slnko zapadá neskoro a nálada je pozitívnejšia. Prečítajte si, ako by ste toto obdobie mali stráviť na základe vášho znamenia.

Radka Kostánová|4. júl 2024|15:00:20

Ilustračné foto. Zdroj: Freepik.com

Súvisiaci článok
Horoskop na jún: Čo vás čaká počas prvého letného mesiaca?
Čítajte viac >

Baran

Športovanie. Baran je akčný človek, ktorý má rád súťaženie, dynamickosť a vzrušenie. Športové leto, ktoré bude plné turnajov a zápasov, je presne to pravé čo hľadá. Nebude sa nudiť.

Býk

Organizovanie večierkov. Človek v znamení Býka potrebuje luxus a oddych. Oragnizovanie garden party alebo večierkov je pre neho to pravé, pretože potrebuje byť v centre diania a cítiť okolo seba spoločnosť ľudí.

Blíženci

Výlety do neznáma. Zvedavý človek Blíženec potrebuje počas leta zažívať nové a nové dobrodružstvá. Nechce sedieť na jednom mieste a robiť to, čo pozná, pretože stereotyp je pre neho najväčší strašiak.

Rak

Dni na pláži. Leto je obdobie Raka. Potrebuje si užiť voľné dni na pláži, aby si oddýchol, zrelaxoval a venoval sa svojej rodine. Keďže Rak patrí k vodným znameniam, more alebo jazero sú pre neho ideálne.

Lev

Festivaly. Dynamický a túžiaci po pozornosti. Presne taký je Lev vo svojej podstate, ktorý sa počas leta najlepšie zabaví na festivale. Vyblázni sa, bude obklopení ľuďmi a dobre sa zabaví.

Panna

Pestovanie v záhrade. Človek v znamení Panny potrebuje oddych od svojej práce, no zároveň mu padne vhod, ak bude pracovať v záhrade alebo na balkóne. Uvoľní si myseľ a bude mať čas nad všetkým porozmýšľať.

young-hipster-smiling-company-happy-friends-vacation-sitting-bean-bags-beach-party-drinking-mojito-cocktail.jpg Ilustračné foto. Zdroj: Freepik.com

Váhy

Romantické výlety. Človek v tomto znamení je veľmi romantický, preto je leto ideálne obdobie na to, aby začal hľadať vášnivých partnerov. Keď sa k tomu pridajú relaxačné masáže a rande, dokáže si s niekým vytvoriť hlbšie puto.

Škorpión

Dobrodružná cesta do neznáma. Tajomné znamenie si zaslúži niečo, čo by v ňom prebudilo chuť cestovať a spoznávať nové miesta, či krajiny. Dobrodružný výlet alebo poznávacia plavba loďou je to pravé.

Strelec

Turistika a národné parky. Strelec obľubuje objavovanie a šport. Je od narodenia dobrodruh, preto sa môže toto leto pustiť do objavovania prírody vo svojom okolí a krajine. Vždy nájde niečo, čo ho určite prekvapí.

Kozorožec

Geocaching. Kozorožec má veľký cit pre detail a hľadanie. Táto aktivita, kedy musí sledovať každú maličkosť a zároveň zvládať náročné výzvy, je pre neho ako ušitá. Počas leta sa nebude nudiť.

Vodnár

Umelecké podujatia. Vodnár je srdcom umelec, preto by mal leto stráviť na kultúrnych a umeleckých podujatiach. Či už sa zúčastní výstavy obrazov, prehliadky hradov alebo múzeí, pôjde na kurz maľovania, je len na ňom. Všetko ho poteší.

Ryby

Meditácie a joga. Človek v znamení Ryby je veľmi citlivé a empatické, preto urobí dobre, ak sa počas leta zamiluje do jogy, meditácie alebo pilatesu. Jeho telo a myseľ si oddýchnu od práce tým najlepším spôsobom.


Súvisiaci článok
Veľký horoskop na rok 2024: Čaká vás šťastie alebo nešťastie?
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť