Nedeľa 30. 06. 2024 09:42:47 | Meniny má Melánia

Chyťte si svoje stále miesto na blížiacich sa zápasoch v extralige už teraz. Vlci Žilina majú nové permanentky

Žiadnemu žilinskému fanúšikovi ľadového hokeja určite neušiel fakt, že Vlci Žilina sú po rokoch opäť v extralige. S tým súvisí aj nová ponuka, s ktorou klub pre svojich skalných podporovateľov prišiel. Sú tu totiž nové permanentky.

Michal Szentivanyi|27. jún 2024|15:00:05

Zdroj: Koláž Žilina SP21/vlcizilina.hockeyslovakia.sk

Súvisiaci článok
Ciele na nadchádzajúcu sezónu: Peter Melcher chce zlepšiť streleckú hru
Čítajte viac >

Vlci Žilina o permanentkách na sezónu 2024/2025 informovali na svojom webe. „Čaká nás sezóna plná kvalitného hokeja. Okrem toho, že sa na žilinský zimný štadión vrátia najlepšie slovenské kluby, je pred nami aj oslava 100 rokov hokeja v Žiline. Ďalšia nezabudnuteľná sezóna by ale nemohla byť bez vás. Vy ste tí, pre ktorých to robíme, a ktorých energia nás poháňa za víťazstvami. Minulá sezóna nám ukázala, že podpora z tribún je pre svorku Vlkov to najdôležitejšie," priblížil klub na webe.

Vlci Žilina sa preto rozhodli, že pripravia celosezónne permanentky, ktorých majitelia budú mať v cene všetky domáce zápasy, ktoré tento rok v domácom štadióne odohrajú. „Chyť si svoje miesto už teraz, spolu ideme opäť do extraligy a spolu ideme oslavovať 100 rokov žilinského hokeja!" avizoval klub.

Extraliga Permanentky-10 (1).jpg Zdroj: vlcizilina.hockeyslovakia.sk

Predaj v niekoľkých fázach

Predaj permanentiek na extraligovú sezónu bude podľa klubu prebiehať v niekoľkých fázach.

Predpredaj permanentných vstupeniek bude určený pre permanentkárov z minulej sezóny a aktívnych členov vernostného programu „Bližšie k svorke".

Držitelia permanentiek obdržia email s číslom rezervácie. Po prihlásení sa do svojho konta na Ticketportali a obdržaného číselného kódu sa im zobrazí rezervácia s identickým miestom z minulej sezóny a súčasnou cenou. „Týmto spôsobom zabezpečíme, aby sa miesta z minulej sezóny nedostali do voľného predaja a ich držitelia mali istotu sedadiel," vysvetlil klub Vlci Žilina.

Predpredaj prebieha od utorka 25. júna do štvrtka 4. júla 2024.

Cena permanentky na celú sezónu je 349 eur, no pre tých šikovnejších, ktorí sa rozhodnú pre rýchlejší nákup, je možné získať permanentku v akciovej cene 299 eur. Ich predaj bude prebiehať v troch vlnách:

  • Začne sa 1. vlnou predaja (štvrtok 4. júla až nedeľa 28. júla) - 299 eur - štandard. Dôchodca, ZŤP, ZŤP imobilný + sprievod: 249 eur
  • Pokračuje 2. vlna predaja (pondelok 29. júla až pondelok 12. augusta) - 329 eur - štandard. Dôchodca, ZŤP, ZŤP imobilný + sprievod: 279 eur
  • Vyvrcholí to 3. vlnou predaja (od utorka 13. augusta) - 349 eur - štandard. Dôchodca, ZŤP, ZŤP imobilný + sprievod 299 eur

Viac informácií sa dozviete na webe Vlkov Žilina na TOMTO ODKAZE.


Súvisiaci článok
Šimon Beták: Toto bol môj sen, hrať pred takýmito skvelými fanúšikmi
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť