Nedeľa 30. 06. 2024 09:20:09 | Meniny má Melánia

Žilinský útulok otvára svoje brány pre milovníkov štvornohých chlpáčov. Príďte sa s nimi zabaviť

Aj v lete je tu opäť ďalšia možnosť zvítať sa so zvieratkami v žilinskom útulku. Jeho brány sú otvorené pre všetkých milovníkov štvornohých chlpáčov a zároveň môžete zažehnať takzvanú „pamlskovú krízu", ktorou útulok trpí.

Michal Szentivanyi|26. jún 2024|19:30:09

Zdroj: Koláž Žilina SP21/Facebook/utulokZilina.sk

Súvisiaci článok
Fantastický úspech na Liptove! Ela Hvorková sa stala dvojnásobnou majsterkou Slovenska
Čítajte viac >

O dní otvorených dverí napísal útulok v Žiline na sociálnej sieti. Ten pripadne na sobotu 29. júna od 15:00 do 16:00 hodiny.

„Milí naši priaznivci, fanúšikovia či zvedavci. Psíkovia sa potešia najmä rôznym pamlskám, lebo máme pamlskovú krízu a to je pre našich zverencov veľká tragédia. Potešia sa ale aj mäsovým konzervám či salámam a takisto kvalitným granulkám, keďže zásoby sa stále míňajú," napísal útulok v statuse a poďakovali za pomoc.

Na dni otvorených dverí bude k dispozícii veľa zaujímavých drobností za dobrovoľný príspevok. „Rozhodli sme sa, že každú poslednú sobotu v mesiaci venujeme hodinku vám, ktorí sa chcete len tak pozrieť na psíkov v útulku. Inokedy na to naozaj nemáme možnosť, keďže našou prioritou je postarať sa o psíkov a to vyžaduje naozaj dosť času," vysvetlili majitelia útulku v Žiline.


Súvisiaci článok
Zachránený a pripravený na nové dobrodružstvá: Billy čaká na vás!
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť