Nedeľa 30. 06. 2024 09:52:24 | Meniny má Melánia

Veľké stretnutie na hrade Lietava. Vyzbierajú sa peniaze na dobrú vec, prídete aj vy?

Je tu to! Zástupcovia hradu Lietava a obľúbený bloger Lovec Hradov pozývajú na 5. stretnutie členov a fanúšikov skupiny na sociálnej sieti Facebook s názvom Hrady, zrúcaniny a zaniknuté hrady.

Radka Kostánová|25. jún 2024|20:00:16

Zdroj: Facebook/Hrad Lietava - Lietava Castle/Miro Sabo

Súvisiaci článok
Okúste Budatínske leto na vlastnej koži. Množstvo aktivít na seba nenechá dlho čakať
Čítajte viac >

5. stretnutie milovníkov hradov na Slovensku

Na hrade Lietava sa v sobotu 27. júla 2024 od 11:00 hodiny uskutoční už piate stretnutie skupiny na sociálnej sieti Facebook Hrady, zrúcaniny a zaniknuté hrady.

O podujatí informovali známy bloger Lovec Hradov a zástupcovia hradu Lietava na sociálnej sieti. Vstup na podujatie je voľný, preto neváhajte využiť túto unikátnu príležitosť. Budete mať možnosť zapojiť sa aj do tomboly, pozrieť si špeciálne komentovanú prehliadku Lietavského hradu a pripravené budú aj rôzne akcie pre detičky.

Výťažok poputuje na dobrú vec

Kto na stretnutie príde, môže sa zapojiť do tomboly. Celý výťažok pôjde na pomoc hradu Lietava a teda aj vďaka vášmu dobrému skutku a príspevku sa budú môcť dobrovoľníci pohnúť v oprave a skrášľovaní hradu.

Počas dňa budú na hrade prebiehať aj ukážky dobových hradní, zbroje, deti si budú môcť vyskúšať jazdu na koni, maľovanie na tvár, zasúťažiť si v lukostreľbe a odfotiť sa vo fotobúdke.

Na mieste bude návštevníkov čakať guláš, pečené klobásky, verená kukurica, čapované pivo a kofola. Preto sa nezabudnite v sobotu 27. júla 2024 zastaviť na hrade Lietava. Užijete si krásny rodinný deň.


Súvisiaci článok
Na Oravskej priehrade to bude žiť podujatiami. Prídete si zatancovať alebo zaplávať?
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť