Utorok 02. 07. 2024 05:08:10 | Meniny má Berta

Connor LaCouvee: Ako skúsený hráč sa snažím byť dobrým príkladom pre mladšiu generáciu

Vlci Žilina sa tešia postupu do extraligy a ich famózny úspech okoreňujú aj aktuálne správy o prírastkoch či zotrvaní stálych členov svorky. Rozhodne jednou z týchto správ je aj príchod nového brankára, Connora LaCouvee, ktorý bude v novej sezóne strážiť svätyňu Vlkov.

Juliana Krčulová|23. jún 2024|08:00:01

Zdroj: Instagram/clacouvee

Súvisiaci článok
Žilinskí Vlci majú v extraligovom rukáve veľmi silné meno: Do služby sa hlási posila z Kanady!
Čítajte viac >

How do you feel about joining DOXXbet Vlci Žilina as their new goalkeeper? (Ako sa cítite po pripojení sa k DOXXbet Vlci Žilina ako ich nový brankár?)

„I am incredibly excited for this opportunity! I’ve heard great things about the club and I’m ready for the challenge of Extraliga.“ („Som neuveriteľne nadšený z tejto príležitosti! O klube som počul veľa dobrých vecí a som pripravený na výzvu extraligy.“)

Can you share your experiences playing in Trenčín and how they have prepared you for your new role with Vlci Žilina? („Môžete sa podeliť o svoje skúsenosti z hrania v Trenčíne a ako vás pripravili na novú úlohu s Vlkmi Žilina?)

„I really enjoyed my time in Trenčín. I’ve learned a lot about this league. I’m a veteran in this league. I’m familiar with the opposing teams, their arenas, and styles of play.“ („V Trenčíne som si to naozaj veľmi užil. O tejto lige som sa veľa naučil. Som veterán v tejto lige. Poznám ostatné tímy, ich arény a štýly hry.“)

With your background in the AHL and Finland’s Liiga, what unique skills do you bring to the Vlci Žilina team? (Aké jedinečné schopnosti prinášate do tímu Vlci Žilina so svojím pozadím v AHL a fínskej Liige?)

„I want my play to do the talking! I bring a level of confidence, experience, camaraderie, and hard work to the club. As a mature player, I strive to be a leader and set a good example for our younger guys.“ („Chcem, aby moja hra hovorila za mňa! Do klubu prinášam úroveň sebavedomia, skúseností, kamarátstva a tvrdej práce. Ako skúsený hráč sa snažím byť lídrom a dobrým príkladom pre našim mladším hráčov.“)

What are your expectations for the upcoming season with Vlci Žilina, and how do you plan to face the challenges ahead? (Aké sú Vaše očakávania pre nadchádzajúcu sezónu s Vlkmi Žilina a ako plánujete čeliť výzvam, ktoré Vás čakajú?)

„Obviously our goal is another championship! For the regular season, it’s a top 6 finish. I’m planning to face these challenges head on. There will be setbacks and adversity along the way, but it’s important to reset, refocus, and stay committed to the process!“ priblížil v našom rozhovore skúsený brankár Connor LaCouvee.

(„Samozrejme, našim cieľom je ďalší titul! Počas základnej časti chceme skončiť v top 6. Plánujem čeliť týmto výzvam priamo. Budú tu prekážky a ťažkosti, ale je dôležité sa zresetovať, sústrediť a zostať oddaný procesu!")


Súvisiaci článok
Daniel Babka: Komunikácia a individuálny rozvoj hráčov sú kľúčom k úspechu Žiliny v extralige
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť