Sobota 28. 09. 2024 04:22:41 | Meniny má Václav

Základná škola Zástranie sa môže pýšiť novým oplotením. Kvalitu práce si prišlo pozrieť aj vedenie mesta

Pre pedagógov a žiakov je veľmi príjemné a vhodné, ak sa ich podmienky na výkon práce a príjem nových vedomostí zlepšia. Svoje by o tom mohli povedať v Základnej škole Zástranie, kde došlo k osadeniu nového plotu.

Michal Szentivanyi|22. jún 2024|09:00:36

Zdroj: zilina.sk

Súvisiaci článok
Viaceré škôlky v Žiline budú mať nové oplotenie. Ich rekonštrukcia je nevyhnutná
Čítajte viac >

Žiaci aj pedagógovia sa tešia z nového oplotenia areálu Základnej školy Zástranie, o čom informovalo aj mesto vo svojom pravidelnom periodiku Aktuality z radnice. Dokončený plot si podľa očakávania prišiel pozrieť aj sám primátor mesta Peter Fiabáne. Toho žiaci privítali chlebom a soľou.

Bezpečnejšie bude aj v materskej škole v Zástraní

Svoj talent predviedli pripraveným vystúpením s ľudovými tancami. Zabezpečená je však aj materská škola v Zástraní. Ide o miesto, kde deti trávia významnú časť svojho dňa, učia sa, hrajú a rozvíjajú svoje osobnosti. „Bezpečnosť a pohodlie detí sú preto na prvom mieste pre všetkých rodičov a pedagógov," uviedli v mestskom periodiku.

„V tomto duchu bolo nedávno dokončené nové oplotenie materskej školy v Zástraní, ktoré prináša vyššiu bezpečnosť a estetické zlepšenie celého areálu škôlky. Okrem kompletnej obnovy oplotenia sa realizovala aj rekonštrukcia oporného múru," doplnilo mesto.


Súvisiaci článok
Stará lávka na Solinkách je minulosť. Rekonštrukcia smeruje do zdarného finále, potešia sa jej chodci aj cyklisti
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť