Štvrtok 27. 06. 2024 20:06:50 | Meniny má Ladislav, Ladislava

Žilinská mestská polícia v zajatí bizarných prípadov. V hľadáčiku bol muž s nožom a aj had!

Počas uplynulého víkendu Mestská polícia Žilina zistila 143 priestupkov a udalostí, ktoré nezostali bez povšimnutia. Medzi nimi bol aj had a hľadaný muž s nožom.

Radka Kostánová|18. jún 2024|18:00:03

Ilustračné foto. Zdroj: zilina.sp21.sk a plazyunas.com

Súvisiaci článok
Nebezpečná jazda na bugine ohrozila malého chlapca. V sedačke sedel nepripútaný, teraz sa oňho starajú lekári
Čítajte viac >

Mestská polícia Žilina má plné ruky práce aj počas víkendu. Na sociálnej sieti zverejnila zaujímavé prípady, ktoré riešila počas uplynulého víkend.

Policajti priblížili, že mestská hliadka na ulici Obchodná zistila muža s neštandardným správaním, s nebezpečným vchádzaním na cestu, ktorý svojvoľne odišiel z centra sociálnych služieb. Následne bola osoba odovzdaná personálu zariadenia

„Hliadka mestských policajtov pomohla žene so zdravotnými problémami, ktorá sa nevládala pohnúť a volala o pomoc v zamknutom byte, privolaní hasiči byt sprístupnili a zdravotníci si prevzali ženu do opatery,“ priblížili zástupcovia policajtov na sociálnej sieti.

Zaujímavou udalosťou bolo aj to, že príslušník mestskej polície odchytil hada vo vchode bytovky, ktorého zbadal obyvateľ. Potom bol plaz, užovka stromová, vypustený do voľnej prírody.

„Hliadka zistila v centre mesta muža s nožom v ruke, po stotožnení a vykonaní úkonov bola osobe obmedzená osobná sloboda z dôvodu príkazu na zatknutie. Hliadkou na základe oznamu bolo v tráve zistené mláďa sovy, ktoré si neskôr prevzal zamestnanec Národného parku Malá Fatra,“ dodali policajti.


Súvisiaci článok
Niektorí vodiči si stále nedajú povedať. Polícia prichytila ďalších podgurážených šoférov
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť