Štvrtok 04. 07. 2024 09:05:41 | Meniny má Prokop

Kolízia Toyoty a Mercedesu vyústila v letecký prevoz zranenej do nemocnice

V piatok 14. júna došlo za obcou Trstená k vážnej dopravnej nehode, pri ktorej 51-ročný vodič Toyoty RAV4 narazil do protiidúceho Mercedesu GL.

Juliana Krčulová|14. jún 2024|16:30:02

Zdroj: Koláž Žilina SP21/Polícia SR - Žilinský kraj

Súvisiaci článok
Dopravná nehoda v Rudine: Vodič narazil do oplotenia dvoch domov a plynovej prípojky. Z miesta nehody ušiel
Čítajte viac >

Dopravná nehoda za obcou Trstená

V piatok 14. júna okolo obeda došlo na ceste II. triedy číslo 520 za obcou Trstená, v okrese Tvrdošín, k vážnej dopravnej nehode. O podrobnostiach nehody informovala krajská policajná hovorkyňa, Zuzana Šefčíková.

51-ročný vodič viedol osobné motorové vozidlo značky Toyota RAV4, pričom pri odbočovaní vľavo za doposiaľ presne nezistených príčin narazil do protiidúceho osobného motorového vozidla značky Mercedes GL, ktoré viedla 27-ročná vodička. Pri dopravnej nehode utrpela zranenia spolujazdkyňa, ktoré si vyžiadali jej letecký prevoz do nemocnice,“ opísala Šefčíková s tým, že vodička druhého vozidla spolu s dieťaťom boli prevezení do nemocnice. Podľa dostupných informácií nebolo u vodičov vykonanými dychovými skúškami zistené požitie alkoholu.

Bližšie okolnosti ako aj presné príčiny dopravnej nehody sú predmetom vyšetrovania.

Predchádzajme tragédiám na cestách

Polícia žiada všetkých účastníkov cestnej premávky, aby sa na cestách správali disciplinovane, ohľaduplne, plne sa venovali vedeniu vozidla, sledovali situáciu v cestnej premávke, nepreceňovali svoje schopnosti a dodržiavali dopravné predpisy. Každý účastník cestnej premávky môže svojím zodpovedným prístupom prispieť k väčšej bezpečnosti na našich cestách.


Súvisiaci článok
V obci Háj útočil medveď. Počas vyčíňania zabil kozu a ostatné zvieratá vyplašil
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť