Sobota 28. 09. 2024 08:06:56 | Meniny má Václav

Vodič Octavie narazil v protismere do MANu: Utrpel zranenia, ktoré si vyžiadali jeho prevoz do nemocnice

Vo štvrtok 13. júna skoro ráno sa stala vážna dopravná nehoda na ceste číslo I/18 v katastrálnom území mesta Vrútky. Osobné auto značky Škoda Octavia, ktoré smerovalo od Žiliny do Martina, prešlo do protismeru a narazilo do nákladného vozidla. Vodič osobného vozidla utrpel zranenia a bol prevezený do nemocnice. Vyšetrovanie nehody pokračuje.

Juliana Krčulová|13. jún 2024|12:47:36

Zdroj: Koláž Žilina SP21/Polícia SR - Žilinský kraj

Súvisiaci článok
Ranná nehoda komplikuje premávku medzi Vrútkami a Žilinou. Tvoria sa rozsiahle kolóny
Čítajte viac >

Ranné hodiny priniesli nehodu

V skorých ranných hodinách vo štvrtok 13. júna došlo k dopravnej nehoda na ceste číslo I/18 v katastrálnom území mesta Vrútky, v okrese Martin. Podľa informácií od hovorkyne Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline, Zuzany Šefčíkovej, 37-ročný šofér riadil osobné auto značky Škoda Octavia smerom od Žiliny do Martina. Zatiaľ neznáme príčiny následne spôsobili, že vodič prešiel do protismeru a narazil do nákladného vozidla značky Man.

„Pri nehode utrpel vodič osobného vozidla zranenia, ktoré si vyžiadali jeho prevoz do nemocnice. U vodičov boli vykonané dychové skúšky s negatívnym výsledkom,“ konkretizovala krajská policajná hovorkyňa.

Pre potreby vyšetrovania bola cesta na nevyhnutný čas úplne uzatvorená. Vyšetrovanie ďalších okolností a príčin nehody pokračuje.

Predchádzajme tragédiám na cestách

Polícia žiada všetkých účastníkov cestnej premávky, aby sa na cestách správali disciplinovane, ohľaduplne, plne sa venovali vedeniu vozidla, sledovali situáciu v cestnej premávke, nepreceňovali svoje schopnosti a dodržiavali dopravné predpisy. Každý účastník cestnej premávky môže svojím zodpovedným prístupom prispieť k väčšej bezpečnosti na našich cestách.


Súvisiaci článok
Dopravná nehoda v Rudine: Vodič narazil do oplotenia dvoch domov a plynovej prípojky. Z miesta nehody ušiel
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť