Sobota 06. 07. 2024 23:05:38 | Meniny má Patrik, Patrícia

Obľúbený festival na žilinskom letisku to má spočítané. Známy Topfest tento rok nebude

Známy evergreen medzi slovenskými hudobnými festivalmi nemá pre svojich priaznivcov dobrú správu. Niekoľkokrát skloňovaný Topfest, ktorý sa mal uskutočniť na žilinskom letisku, sa podľa všetkého napokon neuskutoční. Organizátori o tom informovali náhle v pondelok večer 10. júna.

Michal Szentivanyi|11. jún 2024|08:30:03

Ilustračné foto. Zdroj: Koláž/Žilina SP21, zilina.sp21.sk a freepik.com

Súvisiaci článok
Nová parkovacia zóna v Žiline: Radnica navrhla plány pre sídlisko Hájik
Čítajte viac >

Populárny hudobný festival mal otvoriť svoje brány na žilinskom letisku od štvrtka 27. júna do soboty 29. júna. Fanúšikov tvrdšej a rockovej hudby mali na pódiu čakať headlineri ako Scorpions, Kabát, Five Finger Death Punch, Avantasia či zoskupenie Annihilator. Práve posledná spomínaná hudobná skupina však bola len krátko pred oznámením zrušenia festivalu predmetom diskusií. Organizátori uviedli, že skupina postupovala „unáhlene" a celá záležitosť je vraj v štádiu riešenia. O niekoľko hodín však zo strany organizátorov padlo definitívne rozhodnutie.

Festival sa ruší

Topfest manažment však neskôr opäť uverejnil status. Tentokrát už nešlo o jednotlivcov, ale o celý festival. Už podľa reakcií pod statusom možno predpokladať, že fanúšikovia sú sklamaní a pobúrení. „Milí naši fanúšikovia, v najbližších dňoch sa vyjadríme k súčasnej situácii. Momentálne sa k nej vyjadriť nemôžeme, nakoľko stále prebiehajú rokovania s interpretmi a obchodnými partnermi. Na základe nepredvídaných udalostí, ktoré sa stali v predchádzajúcich týždňoch, sme však nútení podľa dnešného rozhodnutia festival na rok 2024 zrušiť," napísali stručne a dvojjazyčne organizátori festivalu v statuse na sociálnej sieti.

„Usilovne pracujeme na tom, aby sme danú situáciu vyriešili hlavne v prospech vás. O všetkých aktualitách vás budeme informovať do piatku 14. júna, kedy zverejníme možnosti vrátenia zakúpených vstupeniek. Ďakujeme za pochopenie a trpezlivosť," uzavreli organizátori.


Súvisiaci článok
Horoskop na tento týždeň: Jedno znamenie bude mať veľa povinností, iné zažije hádku v rodine
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť