Sobota 22. 06. 2024 12:11:04 | Meniny má Paulína

VIDEO: Cestári nikdy nespia. Pri stavbe kysuckého privádzača D3 sa pustili do nočných opráv okolitých ciest

Cestári nikdy nespia, a to ani v prípade konštrukcie pri novom privádzači D3 na Kysucké Nové Mesto, kde by mal vytvoriť nový vstup do mesta. Stavebné práce sa dotkli už aj okolitých ciest, ktoré prešli obnovou. Novému, takmer 1,5-kilometrovému úseku tak budú sekundovať prerobené cesty, na ktorých teraz zamestnanci Národnej diaľničnej spoločnosti pracujú.

Michal Szentivanyi|9. jún 2024|13:30:20

Zdroj: Facebook/Národná diaľničná spoločnosť

Súvisiaci článok
Privádzač D3 Kysucké Nové Mesto vstupuje do predfinálnej fázy: Motoristov čakajú dočasné obmedzenia
Čítajte viac >

Počas štvrtkovej noci 6. júna odštartovali opravy komunikácií, ktoré boli využívané počas výstavby privádzača D3 v úseku Žilina, Brodno - Kysucké Nové Mesto. Národná diaľničná spoločnosť o tom informovala na sociálnej sieti. Opravy budú pokračovať aj v najbližších týždňoch, no harmonogram prác je nastavený tak, aby sa práce dotkli dopravy len v nevyhnutnej miere.

„Práce preto prebiehajú najmä počas nočných hodín, skorých ranných hodín a víkendov. Vo štvrtok 6. júna sa začalo frézovanie I/11 v úseku od Skalky po Radolskú križovatku v smere do Žiliny, počas piatkovej noci 7. júna sa odstránil starý asfalt v smere do Čadce. Od skorých ranných hodín počas soboty a nedele 8. a 9. júna sa na danom úseku položí nový koberec," popísali nočné práce predstavitelia Národnej diaľničnej spoločnosti.


Súvisiaci článok
Pri jazde cez zaplavený most alebo vozovku riskujete svoj a iné životy. Rezort vnútra zdvíha varovný prst
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť